Somn de frumusețe. Câte ore ar fi bine să dormim

Florina Pop |
Data publicării:
EXCLUSIV
Insomnia
Insomnia

Medicul Pavelina Andrei, specialist în Dermatovenerologie, a vorbit despre somnul de frumusețe la Interviurile DC News și DC Medical.

Invitată la Interviurile DC News și DC Medical, medicul Pavelina Andrei, specialist în Dermatovenerologie, a subliniat importanța unui somn de calitate când vine vorba de sănătatea tenului. ”Este foarte important și ce fel de somn ai. Un somn de calitate se reflectă pe chipul tău”, afirmă realizatoarea TV Adina Hugeanu Hallas.

Ideea acesteia este întărită și de medicul Pavelina Andrei: ”atunci când dormim, celulele noastre se refac în organism și tenul nostru o să arate mult mai bine, mult mai sănătos, mult mai strălucitor”. Specialistul amintit recomandă un somn între 6 și 8 ore pentru adulți și între 8 și 10 ore pentru copii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel