Teo Trandafir, dietă. Ce mănâncă în fiecare zi: Nu o pot savura ca oamenii obișnuiți! Sincer, banii de mâncare au dispărut!

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Teo Trandafir - Foto: Facebook Teo Trandafir
Teo Trandafir - Foto: Facebook Teo Trandafir

Teo Trandafir, dietă incredibilă. Ce mănâncă în fiecare dimineață și ce spune despre cele mai dificile momente din viața ei din cauza problemelor de sănătate.

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de televiziune din România și una dintre cele mai discrete atunci când vine vorba de viața personală. 

În ianuarie 2011, Teo Trandafir a trecut prin cea mai grea încercare a vieții ei. A fost la un pas de moarte, după ce a făcut o pancreatită acută. Vedeta a stat internată în spital din Viena timp de 100 de zile, a fost operată, însă starea ei era tot mai gravă, iar medicii nu-i dădeau prea multe șanse. 

Operațiile suferite atunci au avut un efect neplăcut pentru Teo Trandafir, pentru că mușchiul abdominal, secționat de atât de multe ori, nu s-a mai refăcut.

"Mi-e foarte greu să trăiesc fără mușchiul abdominal, am încercat, e foarte complicat și am o sensibilitate în zona respectivă. Am încercat să trăiesc ca un om normal, e foarte greu", spunea Teo Trandafir în urmă cu câțiva ani pentru Click.

Într-un interviu din 2020, întrebată ce a gândit când a aflat că nu are nicio șansă de supraviețuire, Teo Trandafir a răspuns:

"Sinceră să fiu la început mi s-a părut funny, pentru că am stat și m-am gândit: cine trăiește forever? Toată lumea moare mai devreme sau mai târziu. E într-adevăr o tragedie pentru un timp, dar toată lumea pățește asta. Sunt copii care se duc. Eram pregătită să mor. Aveam o singură problemă: pentru că este un act irepetabil și ireversibil, să nu cumva să nu plec fără o demnitate pe care să și-o aducă aminte toți cei din jurul meu. Eu am vrut să plec cu mâna la chipiu, frumos, fără rugăminți.

Am auzit voci pe care nu le-am mai auzit până atunci şi am văzut lucruri. Doamne, tu eşti? Sunt singură pe aici? Asta am întrebat când m-am văzut într-o ceaţă groasă. Am simțit că mor. Și am întrebat: Doar eu sunt pe aici, nu mai moare nimeni?

Și Dumnezeu mi-a răspuns, mi-a spus că nu.

Am întrebat: Mai mult de atât se poate?

Și mi-a spus că mai mult de atât nu e", a spus Teo Trandafir, la Kanal D.

Ulterior, la câțiva ani distanță, Teo Trandafir a decis să-și facă o operație de micșorare a stomacului, iar imediat după operație a început să consume doar lichide.

"În prima săptămână bei apă, ceai, compot, supe, lichide clare, după care poți trece la etapa de piureuri subțiri, după care piureurile pot fi mai consistente, iar într-un final poți mânca normal.

Chestia minunată e să știi când să te oprești. După două înghițituri te-ai oprit. Nu ți-e foame! Așa am constatat că, pentru a funcționa normal, organismului nu-i trebuie câtă mancare îi dăm noi", a povestit Teo Trandafir pentru Click.

VEZI ȘI: Ceaiul care calmează tusea, vindecă herpesul și reface plămânii. Este cel mai puternic expectorant natural

Ce mănâncă Teo Trandafir în prezent, în fiecare dimineață

 

Ei bine, Teo Trandafir urmează o dietă chiar și azi și deși recunoaște că nu respectă orele de masă pentru că timpul nu-i permite, mănâncă în fiecare dimineață același lucru, pentru a se asigura că nu încalcă regulile, iar atunci când ajunge la muncă, mai ronțăie câteva gustări și o ciorbă. 

"Eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Puțini știu că dimineața pun în gură doar două feliuțe mici de pâine, iar la prânz o ciorbă... o descânt în două ore.

Dimineața, mănânc același lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna îmi pun pe farfurie doua feliuțe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluța și o apișoară și gata.

Pe urmă, la serviciu, sistematic, îmi iau de la bufet o ciorbă, pe care o consum în două ore, ce mai…o descânt, nu o pot savura dintr-odată, ca oamenii obișnuiți.

După aia, în timpul emisiunii, îmi mai iau pufuleți dacă mi se face rău foame.

La final, mai aștept la "pomană", poate mă mai cheamă și pe mine cineva să mănânc o jumătate de biscuit.

Practic, sincer vorbind, banii de mâncare au dispărut!", a dezvăluit Teo Trandafir.

VEZI ȘI: Hernia inghinală: cauze și tratament. 10 remedii care o pot vindeca fără operație. Cum te poate ajuta rădăcina de ghimbir

Teo Trandafir, despre viața de după moarte

 

În emisiunea "40 de întrebări, cu Denise Rifai", întrebată dacă crede că există viață după moarte, Teo Trandafir a povestit:

"Când m-am trezit într-o cameră lăptoasă am întrebat dacă sunt singură. Am zis: Doamne, suntem 7 miliarde, pot să schimb și eu o vorbă cu cineva?

Și mi s-a răspuns: Nu Teo, este o experiență prin care trebuie să treci singură.

Și mi-am dat seama că nu prea e de glumă și am întrebat cum aș face să trec în partea cealaltă. Cred că acolo erau sedativele care-și făceau efectul pentru că mi s-a spus așa Imaginează-ți că ești pe un câmp verde. Că sub tine curge un râu albastru perfect, și acest rău te va lua și te va duce cu el acolo unde-ți va fi mai bine.

Am făcut exact așa cum mi s-a cerut, am închis ochii, am văzut pajiștea perfect verde, o pajiște irlandeză.

Mi-aduc aminte exact, era o pajiște irlandeză, prin ea curgea un râu perfect și corpul meu levita deasupra acestui râu și urma doar să mă apropi de el ca să mă ducă acolo unde era de dus. Și după ce am făcut tot acest efort intelectual fantastic ca să mă adaptez tuturor celor ce mi se ceruseră și care nu erau ușor de dus în condițiile respective, a doua zi dimineață la ora 6 și un sfert, m-am trezit cu girafa, cu razele, cu domnii doctori toți adunați să mă facă frumoasă, să mă spele pe cap.

Nu trecusem în partea ailaltă și am fost foarte dezamăgită vreo câteva minute, după care am zis Auzi, știi ceva? Mai e timp".

 

TREBUIE SĂ ȘTII:

Celula care vânează cancerul și îl elimină. Funcționează după prima administrare. Medic: Este primul pacient care a fost tratat cu această tehnologie

Dușul rece: de ce e bine să-l faci 5 minute, de 2 ori pe săptămână. Ce beneficii are dușul cu apă rece, dincolo de economia la facturi

Cum să cureți bradul artificial. Trucul genial cu sarea care va absorbi tot praful

De ce este indicat să petreci mai mult timp dezbrăcat. Motivele te vor surprinde. Poți preveni anumite boli

Resveratrolul din vinul roșu, efecte pentru sănătate. Câte pahare de vin poți să bei într-o zi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel