Tratamente

Persoana care l-ar fi denunțat pe medicul Mircea Beuran este o subalternă a acestuia, doctoriță la Spitalul Floreasca din București.

Scris de: Adisa Codruț       14 feb, 17:22

Medicul Mircea Beuran a ieșsit, vineri, 14 februarie, din arestul Poliţiei, după o noapte petrecută în detenție. Procurorii DNA au cerut arestul preventiv al acestuia. Instanța a decis altceva.

Scris de: Florina Pop       14 feb, 16:30

Oamenii de ştiinţă au folosit pentru prima dată Inteligenţa Artificială pentru a prezice cu acurateţe posibilitatea producerii unui infarct sau a unui accident vascular cerebral.

Scris de: Adisa Codruț       14 feb, 15:58

Un medicament esențial pentru Parkinson, care dispăruse din România din 2016, a fost reintrodus în farmacii.

Scris de: Dana Lascu       14 feb, 12:41

Medicul personal al lui Michael Jackson a fost găsit vinovat de omor din imprudență, în 2011, după ce i-a administrat propofol cântărețului, iar acesta a murit! Este același anestezic folosit și în cazul copilului de la Pitești, care a decedat și el. 

Scris de: Dana Lascu       12 feb, 20:31

Rectorul UMF Cluj Anca Buzoianu și-a desemnat echipa de prorectori, votată în unanimitate de membrii Senatului universității.

Scris de: Adisa Codruț       06 feb, 12:41

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, Gabriel Lazany, a declarat că nu îi este teamă de concurenţa pe care ar putea-o reprezenta spitalele private.

Scris de: Adisa Codruț       05 feb, 13:27

Mai mulți elevi din Brașov au fost duși la medic după ce ar fi stat în apropierea unei lămpi cu ultraviolete.

Scris de: Adisa Codruț       05 feb, 10:25

Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă privind accesul pacienţilor la servicii medicale indiferent de furnizori, publici sau privaţi, a anunţat şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

Scris de: Adisa Codruț       05 feb, 08:38

Un compartiment de recuperare a marilor arşi ar deveni funcţional, din 2021, în cadrul Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara.

Scris de: Adisa Codruț       04 feb, 15:09

Biletele de tratament bealnear pentru pensionari trebuie repartizate mai eficient, așa că urmează să fie adoptate măsuri de simplificare a procedurilor, a anunțat Violeta Alexandru, ministrul Muncii.

Scris de: Adisa Codruț       03 feb, 23:36

Medicul Sorin Marian Paveliu adresează public 31 de întrebări pentru ministrul Sănătății, premierul Victor Orban și parlamentari din toate partidele politice privind proiectul de modificare a Legii 95/2006.

Scris de: Adisa Codruț       03 feb, 11:23

Prof dr Cătălina Poiană și-a retras candidatura la funcția de rector al Universității de Medicină și Farmacie (UMF) „Carol Davila” din București.

Scris de: Dana Lascu       31 ian, 19:12

Dr Bogdan Pârlițeanu a explicat, la Interviurile DC News și DC Medical, care sunt analizele și investigațiile medicale care se fac pentru a vedea dacă un pacient are un cancer urologic sau nu.

Scris de: Dana Lascu       31 ian, 09:12

Dr Ruxandra Vlădescu, de la Centrul Oncologic Sanador, explică, la Interviurile DC Medical, ce sunt scintigrafia și PET CT-ul, două investigații vitale la pacienții oncologici. Emisiunea va fi transmisă la ora 10.00.

31 ian, 08:25

Medicul toxicolog Radu Țincu a explicat, la Interviurile DC Medical, câteva lucruri care i-ar putea ajuta pe oameni sau pe șefii de instituții publice când angajează o firmă de dezinsecție.

Scris de: Florina Pop       31 ian, 00:03

Medicul toxicolog Radu Țincu a discutat la Interviurile DC Medical ce ar însemna pentru o instituție publică o dezinfecție prost făcută.

Scris de: Florina Pop       30 ian, 19:37

Inspectorii sanitari ai Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București au dat amenzi, după ancheta de la Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB), în scandalul privind deversarea unor deșeuri.

Scris de: Dana Lascu       30 ian, 18:32

Dr Radu Țincu, medic primar Terapie Intensivă – Toxicologie, a vorbit la Interviurile DC Medical despre substanțele folosite în acțiunile de dezinsecție și dezinfecție, care au ucis și îmbolnăvit oameni.

Scris de: Florina Pop       30 ian, 18:25

O echipă de oameni de știință din China a conceput bandaje care „simt” infecțiile bacteriene și le tratează prin eliberarea substanțelor medicamentoase corespunzătoare.

Scris de: Adisa Codruț       29 ian, 23:28

Suspendarea parţială sau integrală a cursurilor în mai multe unităţi de învăţământ din ţară din cauza gripei afectează, în prezent, 3.308 elevi, a informat, miercuri, Ministerul Educaţiei şi Cercetării, subliniind că această cifră nu reprezintă numărul copiilor bolnavi.

Scris de: Adisa Codruț       29 ian, 14:27

Prof Dr Ioana Grigoraș a fost realeasă, marți, în funcția de președinte al Senatului UMF Iași.

Scris de: Adisa Codruț       28 ian, 20:21

Dr Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar de Urgență București, a declarat că Departamentul juridic al SUUB a finalizat o plângere penală care va fi depusă împotriva celor care denigrează unitatea medicală.

Scris de: Adisa Codruț       28 ian, 17:39

Gripa este motivul pentru care 8 români, de la 2 la 78 de ani, și-au pierdut viața. O parte nu erau vaccinați antigripal.

Scris de: Adisa Codruț       28 ian, 13:31

O treime dintre medicii britanici ar suferi de burnout - epuizare fizică și psihică și stres - și de stres traumatic secundar, epuizarea cauzată de compasiunea aratată pacienților, susține un sondaj.

Scris de: Adisa Codruț       28 ian, 12:46

Un bărbat de 30 de ani, tatăl unui copil adus cu ambulanța la UPU Pediatrie de la Spitalul Județean Constanța, a amenințat cadrele medicale și pacienții cu un pistol. El a fost imobilizat de firma de pază, iar polițiștii i-au deschis dosar penal.

Scris de: Adisa Codruț       27 ian, 20:26

Noul președinte al Senatului UMF Carol Davila este prof dr Dragoș Vinereanu. El fost ales cu peste 70 de voturi.

Scris de: Dana Lascu       27 ian, 18:54

Gripa sezonieră a aglomerat camera de gardă a Spitalului Victor Babeș din București: circa 400 de cazuri în ultimele duă săptămâni, dublu față de alte perioade.

Scris de: Adisa Codruț       27 ian, 17:05

Managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Raul Pătraşcu, poartă discuţii cu Ministerul Sănătăţii pentru extinderea secţiei de Anestezie Terapie Intensivă.

Scris de: Adisa Codruț       27 ian, 14:10

După ce managerul Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș l-a acuzat că ar fi căpușat instituția sanitară, dr Gheorghe Borcean a explicat, EXCLUSIV pentru DC Medical, cum stau lucrurile. Este un conflict administrativ local, „care nu are nicio legătură cu activitatea mea la nivel...

Scris de: Dana Lascu       24 ian, 22:50

Click pentru a naviga in paginile din categoria TRATAMENTEurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.27