De ce să pui un prosop ud peste bolul cu aluatul de cozonac. Trucul gospodinelor care te va uimi
De ce să pui un prosop peste bolul cu aluatul de cozonac. Ce efect are acest lucru.
De ce să pui un prosop peste bolul cu aluatul de cozonac. Ce efect are acest lucru.
Fasolea păstăi, niciun strop de grăsime. Dr. Mihaela Bilic spune de ce este una dintre cele mai sănătoase opțiuni posibile.
Reteta lui Jamie Oliver de vin fiert cu mirodenii, un deliciu pentru zilele reci. Încearcă rețeta, te vei îndrăgosti de ea.
Un ghid de o săptămână pentru o pierdere sănătoasă în greutate. Meniul complet de 7 zile de deficit caloric.
Maioneză de post, fără ou. Ingredientele care înlocuiesc oul. Cum o prepari simplu și rapid.
Supa economică, o rețetă simplă, rapidă și plină de savoare. Redescoperă savoarea tradițională.
De ce să nu mai pui merele lângă alte fructe sau legume. Impactul gazului pe care-l emană merele.
Ghebele sunt ciuperci care apar în principal în toamnă, de obicei după ploi abundente.
Semințele de dovleac, beneficii uimitoare. Mențin sănătatea prostatei și a sistemului cardiovascular. Lista completă cu beneficiile lor.
Cele mai bune 6 supe care te scapă de oboseală. . Care sunt ingredientele pe care le conțin și cum te pot ajuta.
10 alimente bune pentru inimă. Acestea pot reduce inflamația, previn formarea cheagurilor de sânge și reduc riscul bolilor de inimă.
Leguma care poate controla glicemia. Poate reduce riscul de cancer gastric cu 50%. Care sunt celelalte beneficii.
Câtă apă se pune la varza murată. Care este detaliul de care trebuie să ții cont când pui varza la murat.
Desertul care previne cancerul, menține sănătatea inimii și a ochilor îl poți prepara din câteva ingrediente sănătoase.
Care este cantitatea de fructe pe care ar trebuie să o consumi. Mihaela Bilic, medic nutriționist, explică ce trebuie să știm despre fructe.
Adaugă sare în frigider. Cum te ajută cel mai folosit condiment din bucătărie.
Boala mortală pe care o poți face din cauza cartofilor la cuptor. Cum trebuie, de fapt, să îi gătești pentru a fi sănătoși.
De ce se cristalizează mierea. Ce proprietăți se schimbă. Iată ce ar trebui să faci dacă mierea din borcan s-a cristalizat.
Murăturile care reduc cârceii. Sunt sărace în calorii, dar sunt bogate în apă și fibre. Te ajută să pierzi în greutate.
Cum să mănânci burgerii fără a te îngrășa. Cori Grămescu vine cu un truc prețios.
Pătrunjelul, beneficii pentru sănătate. Ce anume îi asigură potențialul anticancerigen.
Pâinea nu îngrașă. De ce să nu te mai ferești din a mânca pâine în fiecare zi.
Leguma care poate reduce riscul bolilor de inimă. Ajută și digestia, deoarece este săracă în calorii și bogată în fibre.
Ce trebuie să știi despre legumele congelate sau conservate. Care este singura legumă care își pierde proprietățile.
Ce beneficii îți aduce mustul. Cristian Mărgărit, specialistul în nutriție, a explicat cum ar trebui să îl consumi.
Marea greșeală pe care ai făcut-o când ai pus murături. Ingredientul care nu are ce căuta în borcanele cu murături.
Ce să presari peste vinetele coapte, înainte să le congelezi. Secretul gospodinelor pentru ca vinetele să își păstreze aroma toată iarna.
Cum trebuie, de fapt, să păstrezi brânza. Iată lucrurile pe care nu le-ai știut despre acest aliment nelipsit de pe masă.
Oboseala după masă - cauze și tratament. Care sunt cauzele stării de somnolență după ce ai mâncat.
Cum alegem pâinea. Care sunt ingredientele la care trebuie să fim atenți. Ce trebuie să avem în vedere când cumpărăm pâinea.
Ce este nodul din vârful bananei și ce se întâmplă dacă îl mănânci.
Ce se întâmplă dacă mănânci zilnic la restaurant. Care sunt riscurile pe care le poți evita dacă gătești mai mult acasă.
Ce se întâmplă în corpul tău când bei prea multă apă. Simptomele și cauzele suprahidratării.