Escobar de România a murit. Traficantul vedetelor a fost răpus de COVID

DCMedical Team |
Data publicării:
„Escobar de România” a fost răpus de Covid   Sursa foto: Antena 3
„Escobar de România” a fost răpus de Covid Sursa foto: Antena 3

Vasile Ciobanu, supranumit ”traficantul vedetelor” sau chiar ”Escobar de România” a murit din cauza COVID-19 la Spitalul ”Sf. Pantelimon”, din București.

Starea de sănătate a lui ”Escobar de România” s-a depreciat brusc. Întrucât avea febră și dureri de cap a mers la testare și în urma controalele medicale a aflat că este  infectat cu coronavirus. Bărbatul de 40 de ani a fost internat la Spitalul ”Sf. Pantelimon”, mai întâi într-o salon normal, și apoi la ATI, unde a și fost intubat din cauza capacității reduse de a respira.

Astăzi de dimineață traficantului i s-a făcut brusc rău, iar saturația de oxigen a scăzut sub nivelul critic fapt care a dus la o insuficiență respiratorie acută și mai apoi la deces, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Înainte de muri Vasile Ciobanu ar fi încercat și chiar a reușit să-și smulgă anumite tuburi prin care era ajutat să respire.

Traficantul  a fost suspectat că i-ar fi vândut droguri creatorului de modă Răzvan Ciobanu, mort într-un accident rutier pe când venea de la Constanța la București. S-a spus chiar că traficantul Vasile Ciobanu l-ar fi urmărit pe șosea, suspiciuni de care acesta a scăpat rapid, arată aceeași sursă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel