4 ZODII care îți pot frânge inima fără milă

Cătălina Burghelea / 19 mai 2021 / 20:55

Cine ar vrea să fie nefericit în dragoste? În mod clar nimeni, ceea ce înseamnă că nu merită să stai într-o relație toxică. 

Astrologii ne avertizează că există unele zodii care nu ezită să-și facă partenerul să sufere în momentul în care îl părăsesc, indiferent dacă o fac din motivele corecte sau greșite. Așadar, fii pe fază la aceste semne zodiacale:

1. Scorpionul

Acest semn zodiacal se aprinde foarte repede atunci când este pe cale să formeze un cuplu. Când se simte împlinit, Scorpionul este capabil să te uimească, vei simți că el este alesul. Însă, în ziua în care este nemulțumit și decide să te părăsească, o va face fără ezitare.

2. Capricornul

Capricornii sunt foarte raționali atât la locul de muncă, cât și în relație. Uneori, tocmai această trăsătură îi determină să ia decizii foarte dure, iar despărțirile nu fac excepție de la această regulă. 

3. Berbecul

Dacă nu mai este stimulat, dacă nu mai este fericit în relație, Berbecul pune imediat stop fără cea mai mică remușcare, știind că tot ceea ce contează pentru el este ceea ce simte. 

4. Fecioara

Fecioara este departe de a fi insensibilă la modul în care se simte partenerul său, chiar și în timpul despărțirii. Vei simți chiar că, în unele momente, este pe cale să se răzgândească. Adevărul este că, deși lacrimile tale îl sensibilizează pe nativul Fecioară, latura sa pragmatică îl va împiedica să privească înapoi.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy