Recomandări

Un fast food din Galaţi a fost închis, luni, 21 septembrie, pentru 6 luni şi amendat cu 23.000 lei, după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini în care localul era infestat cu gândaci.

Scris de: Adisa Codruț       21 oct, 17:29

Medicul nutriționist Mihaela Bilic se întreabă, într-o postare dacă "fericirea vine oare din mâncare".

Scris de: Adisa Codruț       21 oct, 17:21

Noile cercetări sugerează că administrarea estrogenului ca parte a terapiei de înlocuire hormonală poate ajuta femeile să lupte împotriva declinului cognitiv.

Scris de: Georgiana Ioniță       21 oct, 13:49

Proiectul "Testarea genetică la cancerul de sân în stadii incipiente" ar putea fi prelungit cu doi ani, până în 2021, având în vedere că până în septembrie 2019 s-au înregistrat aproximativ 21% din numărul de beneficiari estimat.

Scris de: Georgiana Ioniță       21 oct, 13:07

Menstruația lunară reprezintă doar o parte din viață pentru femeile în vârstă la vârsta reproductivă. Cantitatea și tipul de sânge menstrual pot varia de la o femeie la alta și, în unele cazuri, fluxul poate include cheaguri de sânge. 

Scris de: Georgiana Ioniță       21 oct, 08:22

Varicele, cauzate de valve slabe sau deteriorate din vene, pot duce la umflături, erupții cutanate și dureri. Iată cum le țineți departe:

Scris de: Adisa Codruț       21 oct, 06:31

Cartofii dulci se găsesc mai tot timpul anului în supermarketuri. Sunt nelipsiți de pe masa americanilor de Ziua Recunoștinței.

Scris de: Adisa Codruț       20 oct, 20:41

Dansul pare că are cel mai evident efect de menținere a mobilității persoanelor în vârstă. Ultimul studiu arată rezultate surprinzătoare asupra bătrânilor.

Scris de: Angela Sabău       19 oct, 22:42

România are nevoie de un plan naţional de control al cancerului pulmonar ca element de bază într-o abordare integrată, intersectorială la nivelul politicilor publice, care să crească rata de supravieţuire şi calitatea vieţii pacienţilor, susţin Centrul pentru Inovaţie în...

Scris de: Georgiana Ioniță       18 oct, 12:40

Cazurile de cancer tiroidian sunt în creștere, iar experții doresc ca tu să știi cum pot fi detectate precoce persoanele cu risc ridicat de boală.

Scris de: Georgiana Ioniță       19 oct, 19:29

Surplusul de greutate odată cu înaintarea în vârstă crește rsicul de deces prematur. Nici pierderea în greutate la această vârstă nu este fără risc, spun cercetătorii.

Scris de: Angela Sabău       18 oct, 11:46

Simptomele precoce ale cancerului ovarian sunt adesea confundate cu probleme mai puțin grave, ceea ce face ca tratamentul potrivit să întârzie, avertizează un expert în cancer.

Scris de: Georgiana Ioniță       19 oct, 07:25

Cu excepția cazului în care este miezul nopții și tocmai v-ați trezit, când probabil că nu vă gândiți foarte mult la calitatea urinei, medicii spun că ar trebui analizat cu atenție mirosul acesteia, care, de multe ori ar putea fi un simptom al unor afecțiuni grave.

Scris de: Georgiana Ioniță       18 oct, 10:17

Aproape 1.500 de cazuri de boli pulmonare cauzate de țigara electronică și 33 de decese, acestea sunt datele statistice americane.

Scris de: Adisa Codruț       18 oct, 09:44

Tigara electronică e mai periculoasă decât se credea. Un studiu clinic arată că până și utilizarea pe termen scurt dispozitivelor de tip vaping poate provoca inflamații celulare la adulții care nu au fumat niciodată.

Scris de: Angela Sabău       17 oct, 23:40

Îngrijirea zilnică a pielii nu e așa greu de obținut. Dar atenție la ce alegeți și, mai ales, să nu cădeți pradă produselor faciale foarte popularizate în reclame, de regulă și scumpe. Experții explică de ce:

Scris de: Dana Lascu       17 oct, 21:48

Medicul nutriționist Mihaela Bilic subliniază într-o postare importanța tratamentului pentru substituției hormonală în cazul femeilor ajunse la menopauză.

Scris de: Adisa Codruț       17 oct, 10:48

Fiecare celulă din corp necesită magneziu. Ca urmare, o listă mare de simptome ar putea rezulta dintr-o deficiență.  

Scris de: Georgiana Ioniță       17 oct, 08:44

Tiroxina sau T4 este un hormon creat de tiroidă. L-tiroxina, cunoscută și sub denumirea de levotiroxină, este un hormon sintetic de înlocuire a tiroidei T4. Denumirea generică pentru acest medicament este levotiroxină.

Scris de: Georgiana Ioniță       16 oct, 13:41

Să stai prea mult stat jos poate aduce riscuri pentru sănătatea inimii, consideră specialiștii. Aceștia vin cu idei care să-i ajute pe cei cu slujbe care-i țintuiește pe scaun.

Scris de: Adisa Codruț       16 oct, 11:29

Durere după un antrenament greu? Nu trebuie să vă grăbiți să luați medicamente de calmare a durerii atunci când gheața sau căldura pot ajuta. Dar când ar trebui să răcești și când trebuie să încălzești?

Scris de: Georgiana Ioniță       15 oct, 09:04

Atunci când vorbim de inteligența emoțională, ne referim în general la capacitatea unei persoane de a empatiza cu cei din jur și de a le influența emoțiile în sens constructiv.

Scris de: Georgiana Ioniță       15 oct, 08:16

Când vine vorba de cum se face corect baie unui nou-născut apar o mulțime de întrebări. Medicii fac câteva recomandări.

Scris de: Adisa Codruț       14 oct, 16:46

Scaunele moi, apoase sau diareea, pot fi adesea asociate cu pierderea în greutate, deoarece se elimină lichidele. Dar creșterea în greutate neintenționată și rapidă se poate întâmpla chiar și cu diaree. Iată care sunt cauzele. 

Scris de: Georgiana Ioniță       14 oct, 10:57

Exercițiile fizice sunt benefice pentru oricine, dar studii recente au arătat că cei mai mari beneficiari ai acestora sunt vârstnicii, care au cel mai adesea probleme cardiace.

Scris de: Angela Sabău       14 oct, 10:28

Un spital din State a făcut o cercetare vreme de 2 ani ca să vadă ce aleg oamenii să mănânce știind de pe eticheta mâncării care e sănătoasă și care nu, dar și câte calorii are.

Scris de: Adisa Codruț       14 oct, 09:10

Vitamina B-6 este un nutrient de care corpul are nevoie pentru a menține funcția adecvată a sistemului imunitar și a sistemului nervos central. Ca adult, un consum mai mic de 1,3 miligrame de vitamina B-6, crește riscul de a dezvolta o deficiență de vitamina B-6, avertizează Office of...

Scris de: Georgiana Ioniță       14 oct, 08:38

Testele de screening pot ajuta la detectarea timpurie a tumorilor maligne, însă prevenția contează enorm.

Scris de: Adisa Codruț       14 oct, 08:33

Uitați de acele suplimente care vă promit o memorie mai bună. Medicii de la Harvard spun că sunt doar bani aruncați pe fereastră. Iată argumentele lor:

Scris de: Dana Lascu       13 oct, 20:37

Trebuie să treacă ceva timp ca sticla reutilizabilă din care bei apă să se vadă că e murdară. Avem însă o veste proastă: dacă nu o speli bine, e pepinieră de pentru anumite bacterii care vă poate îmbolnăvi.

Scris de: Dana Lascu       13 oct, 06:08

Click pentru a naviga in paginile din categoria RECOMANDăRIurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.24