Recomandări

Cele mai frecvente cauza ale deceselor înregistrate la bebeluși în Statele Unite pare a fi poziția în somn. S-a constatat că în anumite condiții, nou-născuții se pot sufoca foarte ușor.

Scris de: Adisa Codruț       23 apr, 16:28

Grăsimea de pe burtă pare să fie chiar mai dăunătoare decât cea din alte zone ale corpului. Asta, spun specialiștii, este un semn al grăsimii dintre organe, care poate, într-adevăr, să creeze probleme de sănătate. 

Scris de: Angela Sabău       23 apr, 14:03

Vitamina K este un bun ajutor împotriva hemoragiilor. Totuși, rareori sunt recomandate doze suplimentare. Medicii spun că cea mai bună sursă sunt legumele.

Scris de: Angela Sabău       23 apr, 10:17

Salata este un aliment hrănitor, dar combinațiile de salată cu sosuri cremoase în exces, cu pui prăjit ori cu ori sau bucățele de slănină nu sunt o alegere deloc sănătoasă.

Scris de: Florina Pop       23 apr, 08:50

Un expert de la Clinica Mayo spune că e normal ca, pe măsură ce îmbătrânești, să pierzi ceva din gust și din miros, mai ales după vârsta de 60 de ani. Dar e posibil ca asta să ascundă boli grave:

Scris de: Dana Lascu       22 apr, 23:17

Perderea memoriei ne poate afecta la orice vârstă. Nu găsiți cheile mașinii? Uitați ce aveți pe lista de alimente de cumpărat? Nu sunteți singurul / singura. Toată lumea uită ocazional lucruri. Totuși, pierderea memoriei nu e ceva de trecut cu vederea.

Scris de: Dana Lascu       22 apr, 22:52

Vitamina E este un nutrient care ajută corpul să lupte împotriva germenilor și menține vasele de sânge sănătoase.

Scris de: Florina Pop       22 apr, 17:26

Zahărul din fructe, legume și lapte conține zaharuri naturale, bune pentru corp. Nu se poate spune la fel despre băuturile acidulate și anumite alimente.

Scris de: Florina Pop       21 apr, 22:16

Tensiunea arterială dintr-un braț diferă de celălalt, iar asta este chiar normal, susțin specialiștii de la Harvard Medical School. Diferența mare dintre cele două valori ridică probleme.

Scris de: Florina Pop       21 apr, 19:59

După ce cineva drag a fost bolnav e bine să dezinfectați casa cu o soluție din înălbitor și apă, după ce faceți curat. Luați pe rând fiecare cameră.

Scris de: Florina Pop       21 apr, 17:51

Cunoscutul medic nutriționist Mihaela Bilic detaliază, pe Facebook, ce alimente lasă pete pe dinți și cum pot fi ei albiți.

Scris de: Florina Pop       21 apr, 16:26

Cheagul de sânge, un grup de celule și proteine, ajută la încetinirea sângerării când sunteți rănit. Când se formează fără a fi nevoie, duce la atac de cord, chiar deces.

Scris de: Florina Pop       21 apr, 13:50

Senzația de balonare poate fi dată și de prea multe alimente, băuturi carbogazoase, sare, dar și de obiceiul de a mânca repede.

Scris de: Florina Pop       20 apr, 21:47

Turmenicul, plantă asiatică din familia ghimbirului, combinat cu lapte are beneficii ca: îndepărtarea durerilor de cap, a tusei, reducerea inflamației arterelor.

Scris de: Florina Pop       20 apr, 18:25

Violența între părinți și efectele acesteia față de copii a fost subiectul unui studiu al cercetătorilor de la Universitatea Penn, SUA.

Scris de: Florina Pop       20 apr, 15:48

Verificarea colesterolului presupune un test de sânge. Acesta, făcut cu alte analize, oferă indicii despre sănătatea inimii.

Scris de: Florina Pop       20 apr, 14:15

Mâncarea sănătoasă nu înseamnă doar alegerea alimentelor potrivite, ci și să știi cum să le gătești.

Scris de: Florina Pop       20 apr, 11:10

Puțină mișcare înseamnă mai mult decât deloc, asta pare să fie teoria după care ar trebui să se ghideze oamenii. Un nou studiu arată că activitatea de intensitate slabă, dar de mai lungă durată, are efecte benefice în îmbătrânirea sănătoasă a creierului.

Scris de: Angela Sabău       20 apr, 00:01

Pentru oamenii care au diabet tip 2, legumele ar trebui să fie partea centrală a dietei. De recomandat sunt acelea cu un indice glicemic scăzut.

Scris de: Florina Pop       20 apr, 07:03

Polenul și sensibilitatea la polen duc la rinită, conjuctivită sau astm. Singurul tratament care se adresează cauzei bolilor alergice este desensibilizarea.

Scris de: Florina Pop       19 apr, 13:42

Meningita, o boală care duce la inflamație în creier și măduva spinării, poate fi prevenită dacă se țin cont de câteva reguli.

Scris de: Florina Pop       19 apr, 11:54

Consumul excesiv de anumite suplimente crește riscul de deces, susține un studiu recent care a comparat substanțele nutritive din suplimente cu cele din alimente.

Scris de: Florina Pop       19 apr, 07:03

Pentru un somn profund și bun nue nevoie de mare lucru. Câteva sfaturi de la specialiști vă vor ajuta să adormiți mai repede și să vă odihniți mai bine.

Scris de: Angela Sabău       18 apr, 04:04

Somnul este puțin considerat important, cu toate că acesta contribuie într-o foarte mare măsură la starea de sănătate. Câteva mituri despre somn au fost distruse de oamenii de știință.

Scris de: Angela Sabău       18 apr, 00:40

Condimentele care adaugă savoare mâncării, spun specialiștii, au și efect asupra sănătății. Cu toate că nu înlocuiesc medicamentele, efectele lor benefice au fost cunoscute încă din antichitate.

Scris de: Angela Sabău       17 apr, 22:04

Oamenii care au tulburări legate de stres au risc crescut de a dezvolta boli cardiovasculare, potrivit unei cercetări.

Scris de: Adisa Codruț       17 apr, 13:57

O nouă strategie, care nu costă, v-ar putea ajuta să renunțați la fumat, arată un studiu publicat în Journal of Abnormal Psychology. Iată ce arată acesta

Scris de: Dana Lascu       17 apr, 13:35

Arterele nu sunt curățate prin consumul de oțet din cidru de mere, atrag atenția specialiști de la Școala de Medicină Harvard.

Scris de: Florina Pop       17 apr, 07:33

Cum știu dacă persoana de lângă mine mă iubește? – este, poate, cea mai importantă întrebare și totodată temere care apare mereu în cupluri, fie că vorbim de cele nou formate sau de cei care sunt împreună de ani de zile. Această frământare continuă este...

Scris de: Dana Lascu       16 apr, 19:21

Odată cu înaintarea în vârstă, starea generală de sănătate începe să se deterioreze. Unele probleme de sănătate, spun specialiștii, pot fi evitate, iar pentru asta ei dau câteva sfaturi.

Scris de: Angela Sabău       16 apr, 19:11

Click pentru a naviga in paginile din categoria RECOMANDăRIurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.26