Diete/Fitness

Consumul băuturilor dulci a scăzut, dar continuă să fie la un nivel ridicat. Conform sudiilor, cele carbogazoase au fost considerate cele mai periculoase, motiv pentru care s-a redus consumul lor.

Scris de: Angela Sabău       21 noi, 15:37

Scoicile pot fi o alegere sănătoasă atunci când vine vorba despre alimentația în post. Sunt bogate în vitamine de calitate și cu foarte puține grăsimi.

Scris de: Adisa Codruț       21 noi, 14:23

Suplimentele care conţin ulei de peşte cu Omega-3 pot îmbunătăţi atenţia copiilor care suferă de tulburare de deficit de atenţie şi hiperactivitate (ADHD) într-o măsură egală cu tratamentele medicamentoase, dar doar în cazul celor cu niveluri scăzute de omega-3 în...

Scris de: Georgiana Ioniță       20 noi, 15:02

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a făcut publice pe pagina sa de instagram câteva informații cu privire la mâncarea japoneză. 

Scris de: Angela Sabău       20 noi, 10:13

Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, o ceașcă sau două de cafea de dimineață este un ritual, în principal datorită conținutului său de cofeină. Pentru unii oameni consumul de cafea poate provoca flatulență și stări de discomfort.  

Scris de: Georgiana Ioniță       20 noi, 08:30

Progesteronul este un hormon asociat cel mai adesea cu ciclul menstrual feminin și sarcina, dar și bărbații produc progesteron. Proesteronul oral este cel mai frecvent utilizat în terapia de înlocuire a hormonilor, dar poate fi prescris și pentru alte afecțiuni. Consumul de alcool,...

Scris de: Georgiana Ioniță       20 noi, 08:20

Iată câteva vești bune pentru iubitorii de ciocolată: fierul din ciocolată poate avea un impact pozitiv asupra anemiei.

Scris de: Georgiana Ioniță       20 noi, 08:09

Sarea nu se găsește doar în solnița de pe masă și nu ingerăm doar cantitatea pe care o adăugăm cu mâna noastră în mâncare. Iată la ce trebuie să fim atenți și cum reducem cantitatea de sare din dietă

Scris de: Dana Lascu       20 noi, 06:21

A fi intolerant la lactoză nu înseamnă că trebuie să renunți la cafea. Există mai multe produse pe care le puteți adăuga în cafea pentru aromă care nu conțin lactoză.

Scris de: Georgiana Ioniță       19 noi, 14:42

Intoleranța alimentară și alergiile sunt frecvente la copii și pot fi diagnosticate greșit ca alte afecțiuni și boli.  

Scris de: Georgiana Ioniță       19 noi, 09:31

Atenție la aceste simptome data viitoare când vă bucurați de un pahar de vin, acestea ar putea indica faptul că aveți alergie la această băutură.  

Scris de: Georgiana Ioniță       19 noi, 09:00

Este cunoscut faptul că exercițiile fizice sunt bune pentru sănătatea fizică, dar un nou studiu arată că poate ajuta și la reducerea episoadelor de depresie, chiar și la cei care prezintă un risc genetic crescut.  

Scris de: Georgiana Ioniță       19 noi, 08:13

Ne plac dulciurile. Însă excesul de zahăr din dietele noastre poate duce la creșterea în greutate și obezitate, diabet zaharat tip 2 și deteriorare dentară. Știm că nu ar trebui să mâncăm bomboane, înghețată, prăjituri, prăjituri și să bem sucuri zaharoase, dar uneori...

Scris de: Georgiana Ioniță       18 noi, 10:35

Noile cercetări sugerează că băutorii de cafea au compoziții mai sănătoase de bacterii în intestin.  

Scris de: Georgiana Ioniță       18 noi, 07:31

Amatorii de diete vegetariene sau vegane trebuie să fie conștienți nu doar de efectele benefice mult-lăudate, ci și de ce dezavantaje aduc acestea și de riscul crescut pentru anumite boli

Scris de: Dana Lascu       13 noi, 23:50

Micul dejun și masa de prânz par a fi importante în alimentația tinerilor, asta reiese dintr-un studiu care indică faptul că respectatul acestor mese duce la o alimentație mai sănătoasă pe tot parcursul zilei.

Scris de: Angela Sabău       13 noi, 01:16

Corpul tău se schimbă pe măsură ce îmbătrânești, așa că dieta trebuie să se schimbe și ea. Aceste sfaturi de la un dietetician de la Mayo Clinic vă pot ajuta să vă asigurați că primiți nutrienții de care aveți nevoie.

Scris de: Georgiana Ioniță       12 noi, 23:32

Mâncatul excesiv și tulburarea de alimentație sunt două lucruri înrudite, dar foarte diferite, explică Graham Redgrave, MD, profesor asistent de psihiatrie și asistent director al Programului de tulburări de alimentație de la Spitalul Johns Hopkins.  

Scris de: Georgiana Ioniță       11 noi, 21:38

Un nou studiu arată că exercițiile fizice practicate cu regularitate după un atac de cord scad riscul de deces.  

Scris de: Georgiana Ioniță       11 noi, 20:56

Cu toții știm că alimentele precum chipsurile de cartofi și prăjiturile nu sunt o alegere tocmai sănătoasă, dar un nou studiu avertizează că aceste gustări pot fi extrem de periculoase pentru inimă.  

Scris de: Georgiana Ioniță       11 noi, 20:21

Nu doar ceea ce mănânci crește riscul de boli de inimă - cercetătorii spun că și ora la care mănânci poate juca un rol important.  

Scris de: Georgiana Ioniță       11 noi, 18:59

Simptomele severe ale intoleranței la lactoză pot fi semne ale altor probleme medicale, cum ar fi o infecție sau o boală intestinală.   

Scris de: Georgiana Ioniță       11 noi, 15:06

Exercițiile fizice aduc o serie de beneficii pentru sănătate, însă cercetătorii au vrut să afle mai exact cum anume ajută. Astfel, ei au făcut teste pentru a afla ce anume se întâmplă în organism când facem exerciții fizice.

Scris de: Angela Sabău       08 noi, 23:39

Uleiul de pește, recunsocut pentru o serie de beneficii pe care le aduce sănătății, este mai eficient atunci când este consumat în anumite condiții.

Scris de: Angela Sabău       08 noi, 15:03

Caloriile măsoară cantitatea de energie găsită în alimente. Numărul de calorii necesar pe zi pentru o femeie în vârstă de 40 de ani depinde de înălțimea, greutatea, nivelul de activitate și alți factori.

Scris de: Georgiana Ioniță       07 noi, 15:43

Alergarea nu este bună doar pentru sănătatea și bunăstarea de zi cu zi a unei persoane, ci poate reduce riscurile unei morți precoce, au arătat noi cercetări.

Scris de: Georgiana Ioniță       07 noi, 08:47

Zahărul are o reputație de inamic atunci când vine vorba de crearea unei diete hrănitoare și echilibrate. Cert este însă că nu ai putea supraviețui fără zahăr. Corpul se bazează pe cantități mici de zahăr pentru a funcționa corect.  

Scris de: Georgiana Ioniță       06 noi, 08:33

Cercetătorii spun că au găsit o legătură între excesul de greutate din jurul stomacului și experimentarea atrofiei cerebrale sau a contracției creierului. 

Scris de: Georgiana Ioniță       05 noi, 15:57

Activitatea fizică este considerată a fi cel mai mare aliat al nostru în lupta împotriva bolilor cardiovasculare. Pot exista însă variații semnificative ale efectelor sale de protecție într-o serie de situații diferite, cum ar fi sportul regulat, sarcini grele la...

Scris de: Georgiana Ioniță       05 noi, 13:02

Nu este adevărat că gustările nocturne te vor face să crești în greutate, potrivit cercetărilor efectuate la Centrul Național de Cercetare a Primatelor de la Oregon Health and Science University.  

Scris de: Georgiana Ioniță       05 noi, 10:02

Click pentru a naviga in paginile din categoria DIETE/FITNESSurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.26