Ambulanțieri puși sub control judiciar. Alertă la Serviciul de Ambulanță

Bianca Ştefan |
Data publicării:
Ambulanță
Ambulanță

Mai mulți ambulanțieri din Corabia sunt cercetați pentru delapidare, fals și uz de fals. Pentru 13 dintre aceștia, a fost luată măsura controlului judiciar  şi le-a fost interzis să-şi exercite profesia timp de 60 de zile, la Serviciul de Ambulanță Corabia.

În cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia a pus în mişcare acţiunea penală faţă de 15 dintre angajaţii Serviciului de Ambulanţă Corabia. Aceştia ar fi sustras combustibil din autospeciale, a anunţat marţi seara, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

"La data de 03.12.2018 prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia a pus în mişcare acţiunea penală faţă de un număr de 15 inculpaţi , ambulanţieri în cadrul Serviciului de Ambulanţă Corabia, pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare, fals şi uz de fals. La data de 4.12.2018 s-a luat măsura controlului judiciar faţă de 13 inculpaţi, fiindu-le interzisă exercitarea profesiei pe o perioadă de 60 de zile", a precizat reprezentantul IPJ Olt.

Poliţiştii din Olt au efectuat în luna august, în acest dosar, percheziţii la angajaţi ai Ambulanţei Corabia, bănuiţi că şi-ar fi însuşit fără drept combustibil din cota alocată lunar autospecialelor unităţii. Persoanele bănuite, în perioada 2015-2018, şi-ar fi însuşit, în mod repetat, combustibil din cota alocată lunar autospecialelor din dotare, prejudiciind astfel bugetul instituţiei, au precizat anchetatorii, în luna august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel