Comentarii libere! Restricția impusă comentariilor, ridicată pe site-urile DCMedia

D.C. |
Data publicării:
Online
Online

Site-urile trustului DCMedia au ridicat restricția impusă comentariilor, după instalarea Stării de Urgență.

DC MEDICAL s-a aflat permanent în legătură cu publicul său, apelurile, comentariile, întrebările sau sugestiile cititorilor fiind preluate telefonic.

Dreptul la liberă exprimare fiind garantat de Constituție, iar nevoia de comunicare interpersonală mai mare ca oricând, am hotărât ca din data de 30.03.2020, să deschidem secțiunea de comentarii. Cei care accesează site-urile trustului pot posta comentarii folosind contul de Facebook și respectând regulile acestuia.

Răspunderea pentru comentarii revine celui care le postează. Site-urile vor bloca orice conținut neadecvat semnalat redacției, pe adresele de mail aflate în caseta tehnică a fiecărei pagini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel