Daniel Buzdugan, ZERO șanse de supraviețuire: La un moment dat, trebuie să-l scoatem, el n-are NICIO șansă

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Daniel Buzdugan Foto: YouTube Damian Drăghici
Daniel Buzdugan Foto: YouTube Damian Drăghici

Daniel Buzdugan a făcut declarații despre cele mai grele momente din viața sa și cum a fost salvat de un miracol.

Invitat în cadrul podcastul lui Damian Drăghici de pe Youtube, Daniel Buzdugan a făcut dezvăluiri despre momentele care i-au marcat viața pentru totdeauna. Printre acestea, cel mai important a fost chiar ziua în care s-a născut. 

Daniel Buzdugan s-a născut prematur, cu două luni mai devreme decât era stabilit și cântărea nici mai mult nici mai puțin de 1 kilogram și 100 de grame.

Povestea de viață a matinalului de la Radio ZU e emoționantă și sunt puțini cei care știu prin ce a trecut și cum un miracol l-a făcut să fie azi printre noi.

"Au fost miracole în familia mea. Unul este că sunt aici, în viață, m-am născut la 7 luni și un kilogram și o sută de grame!", a povestit Daniel Buzdugan.

Ce să faci când ai tulburări de CONCENTRARE în perioada MENOPAUZEI

"Toți doctorii i-au zis mamei: Doamnă, la un moment dat, trebuie să-l scoatem, el n-are nicio șansă"

 

Prima lună de viață și-a petrecut-o la incubator, însă tot nu creștea în greutate. Medicii care îl supravegheau nu îi dădeau nicio șansă la viață, dar rugăciunile și lacrimile mamei sale au făcut minuni,după cum bine se vede.

"Am stat o lună și ceva în incubator, nu creșteam în greutate. Toți doctorii i-au zis mamei: Doamnă, la un moment dat, trebuie să-l scoatem, el n-are nicio șansă. Și mama s-a rugat, lacrimile ei au rămas pe cărticica aia de rugăciuni, citea Paraclisul Maicii Domnului. Cum să nu fiu credincios?! Când mama mi-a zis, printre lacrimi, că eu sunt ceea ce sunt fiindcă s-a rugat la Maica Domnului?", a mai spus actorul și omul de radio.

"Cea mai mare armă e vulnerabilitatea"

 

"Cel mai mare păcat – mândria. Mândria este o rugină. Cea mai mare armă e vulnerabilitatea. Am fost învățat din familie să nu fiu mândru. Pentru că oricât ai fi de șmecher, vine altul care e mai șmecher și ți-o iei. În bunătate, nu ți-o iei. Vine altul mai bun ca tine, dar nu te omoară. Feriți-vă de cei care sunt serioși cu ei înșiși! Lumea poate fi cucerită cu arme pe care le au toți la dispoziție. Cu arme provenite din familie. Poți cuceri lumea cu bunătate, cu „bună ziua”, cu „mulțumesc”, cu „îmi cer iertare” și cu „la revedere, din tot sufletul.", a mai zis prezentatorul în timpul podcast-ului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel