Female Empowerment Summit: Este un proces de transformare și o călătorie diplomatică de susținere reciprocă prin colaborare interculturală

Monika Baciu |
Data publicării:
female empowerment summit - FOTO: Freepik@pch.vector
female empowerment summit - FOTO: [email protected]

Female Empowerment Summit revine în România pentru a treia oară, aducând în prim-plan impactul și potențialul feminin în societatea modernă. Evenimentul, care se desfășoară în perioada 24 – 26 martie 2024, este o celebrare a curajului, ambiției și rezilienței femeilor din toate domeniile vieții.

FEMALE EMPOWERMENT SUMMIT revine în România pentru cea de-a treia ediție. În perioada 24 – 26 martie 2024 are loc Female Empowerment Summit, evenimentul care aduce în prim-plan impactul și potențialul feminin în cele mai importante domenii ale societăților moderne. Curajul, ambiția și reziliența feminină devin motiv de sărbătoare în cadrul summitului menit să inspire și să încurajeze spiritul antreprenorial și perspectivele manageriale ale femeilor din toate colțurile lumii.

OP Global Events reprezentată de Oana Tucker, Fondatoarea acestui eveniment international si în colaborare cu parteneri extraordinary (Aqua Carpatica, Teilor, DeLonghi, Porsche Romania, Turkish Airlines, CEC Bank, Maison Dadoo, Artesana, FAN Courier, Kol Press, Alura, InspirAction, Carrefour, Art Safari, Institutul National de Patromoniu) organizează sub egida Female Empowerment Summit, cele 3 zile vor fi marcate de mai multe evenimente, menite să le ofere participanților o experiență completă.

Pentru că investiția în generațiile viitoare reprezintă o parte din misiunea noastră, pe duminica, 24 martie 2024 organizăm LitFest for Kids – o zi dedicată copiilor. Prin crearea unui spațiu sigur și desfășurarea de activități interactive, ne propune să le cultivăm copiilor o mentalitate sănătoasă și să îi încurajăm să creadă în propriile vise, indiferent de circumstanțe. Acest eveniment este găzduit de Art Safari București.

Luni, 25 martie 2024, în colaborare cu Reprezentanța Comisiei Europene, continuăm seria evenimentelor cu Female Empowerment Brunch. Amalia Sterescu, Edupreneur, Leadership Consultant, Certified Personal Branding Strategist este speakerul principal, va aborda subiecte precum inteligența emoțională, relațiile interumane de calitate și necesitatea depășirii barierelor în drumul către succes.

Pentru a încheia această ediție așa cum se cuvine, marti 26 martie 2024, va avea loc Female Empowerment Summit. Evenimentul se va desfășura la Muzeul Național Cotroceni, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite ale Americii în România si găzduit de Administrația Prezidențială a României.

Prima ediție a evenimentului a avut loc în România, în toamna anului 2023 in colaborare cu Ambasada Statelor Unite ale Americii în România, și a înregistrat un real succes. În urma acesteia, am creat o comunitate de femei remarcabile, hotărâte să inspire și să încurajeze prin puterea propriului exemplu.

Cea de-a doua ediție a evenimentului a avut loc pe 29 februarie 2024 în Beverly Hills, California - Waldorf Astoria Hotel și în parteneriat cu Consulatul General al României în Los Angeles, și va reuni femei de succes atât din SUA, cât și din România unde au fost ca și invitați antreprenoarea de mare succes, Anastasia Soare, CEO of Anastasia Beverly Hills si Jill Estorino, Președinta Disneyland International Parks and Resorts.

Female Empowerment Summit este mai mult decât un eveniment, este un proces de transformare și o călătorie diplomatică de susținere reciproca prin colaborare interculturală. Demersul nostru promite să schimbe mentalități, să încurajeze dezvoltarea personală și să faciliteze implicarea femeilor în antreprenoriat, tehnologie, educație, economie, dar și în domenii precum cel medical și militar. Totodată, evenimentele noastre își propun să contribuie la colaborarea strategică dintre Statele Unite ale Americii și România, prin crearea unei comunități menită să devină promotor al educației la nivel global.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel