HOROSCOP 20 -26 decembrie 2021: Schimbări importante pentru toate zodiile

Dana Lascu |
Data publicării:
Zodiile care au ceva de dovedit. Foto: Pixabay
Zodiile care au ceva de dovedit. Foto: Pixabay

HOROSCOP 20 -26 decembrie 2021: Penultima săptămână din an aduce multe schimbări în viața nativilor din toate zodiile. Unele vor fi în bine,altele vor fi un pas înapoi. Iată ce favorizează astrele: 

HOROSCOP 20 -26 decembrie 2021: ce prezic astrele pentru toate zodiile

Berbec

Dacă aveți un sentiment inconfortabil în interiorul vostru, luați-l ca pe un semnal din partea universului ca e cazul să vă concentrați pe vindecare. Orice modalitate ați alege s-ar putea dovedi a fi de un real ajutor și calmant în acest moment de mare intensitate. 

Taur

Veți primi mesaje interesante în această săptămână. Acordați atenție semnelor, deoarece acestea ar putea conține idei incredibil de creative de care puteți profita! În această săptămână, veți întâlni și ultima șansă de a face o schimbare considerabilă în viața voastră. Taurii sunt creaturi ale obiceiurilor, dar ca să evolueze trebuie să și le adapteze sau chiar să renunțe la unele dintre ele. 

Gemeni

Gemenii se vor concentra, cu ajutorul lui Mercur, planeta lor guvernantă, asupra obiectivelor lor cele mai ambițioase. Vor avea mintea energică, gata să creeze idei interesante și inovatoare. Ar fi bine să aveți mereu la îndemână o foaie și un pix ca să vi le notați, apoi să alegeți dintre toate doar două cu care rezonai cel mai bine. Le veți pune în practică cu succes în noul an!

Rac

Concentrarea și lupta de săptămâna trecută se revarsă și în aceasta, deoarece Luna din zodia ta activează nevoia de a lucra la un parteneriat, sub contract sau într-un angajament. Dacă lucrurile devin intense, amintiți-vă că nu e cazul să vă grăbiți sau să intrați în panică, pentru că aceasta este o influență pe termen lung, ceea ce înseamnă că lucrurile nu se vor rezolva imediat. Aveți grijă de propria persoană în loc să investiți prea multă energie în ceva care încă are nevoie de mai mult timp pentru a se dezvolta. Lucrurile vor începe să prindă formă și consistență imediat ce intrați în 2022.

Leu

O săptămână cu energie intensă pentru Lei, care ar putea aduce și o surpriză plăcută în calea lor. Leii ar putea primi vești bune în legătură cu un parteneriat sau un contract. Săptămâna aceasta, Leii vor trebui să renunțe la ceva vechi pentru a putea profita de o nouă oportunitate. 

Fecioară

Intrarea Soarelui în zodia Capricorn pornește o perioadă de patru săptămâni în care universul vă sugerează să o luați mai ușor și să vă bucurați mai mult de viață. Pe măsură ce a cincea casă a distracției și creativității se activează, este posibil să începeți să primiți mai multe invitații și să călătoriți.În rest, veți fi productiv când vă canalizați energia și vă hrăniți copilul interior.

Balanță

Începutul săptămânii vp va face viața încărcată și puțin intensă. Luați-vă puțin timp liber pentru a vă decomprima luni sau marți. După asta, accentul se va muta încet, dar sigur, către casă și familie. Următoarele patru săptămâni sunt un moment bun pentru a vă reconecta cu familia și rădăcinile voastre, pentru că veți simți nevoia să găsiți niște răspunsuri profunde.

Scorpion

Universul vă transmite fascicule magice. Va fi o săptămână cu accent pe comunicare, care vă va aduce o oportunitatea de a face o schimbare considerabilă în rutină. Nu ratați și profitați de această ocazie. Chiar dacă acum nu pare, în 2022 vă veți bucura că ați făcut-o!

Săgetător

Soarele intra în a doua ta casă a banilor, unde va a aduce ordine în buget. Dacă simți un val incredibil de energie, este din cauza lui Marte. În următoarele șase săptămâni, vei avea energie debordantă, așa că folosește-o cu înțelepciune făcând cu un plan ambițios pe care să îl pui în aplicare în 2022, până pe 29 ianuarie.

Capricorn

La mulți ani, Capricorn! Soarele intră în semnul tău și se alătură lui Mercur, cu Venus retrograd, pe lângă Juno și Pluto în semnul tău. Viața ar putea deveni brusc extrem de ocupată pentru tine, așa că asigură-te că îți faci timp pentru tine. Intri într-o lună de reinventare în care cosmosul îți va cere să renunți la ceea ce pare învechit pentru a face loc noului în viața ta.

Vărsător

Viața ta interioară va fi cel puțin ocupată. În următoarele patru săptămâni, vei petrece cât mai mult timp poți singur. Într-o notă super pozitivă, faptul că Jupiter e pe cale să-ți părăsească semnul ar putea aduce o surpriză dulce și neașteptată în calea ta!

Pești

Pentru Pești crește și mai mult nevoia de a se concentra pe reglarea fină a conexiunilor sociale și a prieteniilor. Dacă unul dintre ei îți consumă prea multă energie, aceasta este săptămâna perfectă pentru a nu-i mai acorda atenție. În carieră începe o perioadă de șase săptămâni în care puteți face pași importanți înainte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel