HOROSCOP 5 mai. Berbec, Rac, Fecioară, Săgetător, Vărsător. Zodia peste care dă norocul miercuri!

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:

HOROSCOP 5 mai: dintre toate, doar câteva zodii au astrele de partea lor, dar o zodie în mod special va avea parte de un noroc nesperat pe toate planurile!

HOROSCOP 5 mai

Berbec

Viața ta intimă va fi plină de momente bune, pe tot parcursul zilei, dar va apărea o persoană invidioasă 

Rac

Mintea vă rămâne concentrată pe probleme personale sau profesionale, care vor avea o soluție mai ușoară decât credeți. Veți primi propuneri de unde nu vă așteptați și vă veți folosi bine de toate șansele, este o zi norocoasă.

Fecioară

O schimbare radicală a modului în care abordați viața vă aduce beneficii, vă conduce să descoperiți o nouă fațetă a personalității. Momente intime bune, nu le complicați cu critici excesive.

Săgetător

Persoanele din jur sunt impresionate de blândețea cu care le abordați. Emanați bunătate și căldură, iar atitudinea dumneavoastră nu va trece neobservată, notează  Antena 3.

Vărsător

Aveți parte de reuniuni de familie și multă veselie. Finalul zilei vă găsește înconjurați de prieteni. Sunteți optimiști și plini de viață, iar astfel toate planurile vă merg bine.

Ce probleme întâmpină celalte zodii, aflați AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel