Încă o țară impune restricții turiștilor români. Ce pățești dacă mergi acolo în vacanță

DCMedical Team |
Data publicării:
Călătorie
Călătorie

O nouă țară din Europa impune restricții turiștilor care vin din țările cu multe cazuri de infecție cu coronavirus, inclusiv România. 

Noi restricții pentru turiștii care vor să meargă în Ungaria, a anunțat, duminică, guvernul de la Budapesta. Decizia vine după ce numărul cazurilor de infecție cu coronavirus au crescut simțitor în mai multe state, în ultima perioadă.

Potrivit noilor reguli, ungurii care se întorc din ţări cu risc crescut de COVID, adică din zonele considerate roșii și galbene, vor fi obligaţi să se supună unor controale medicale la graniță și să intre în carantină până când vor avea două teste negative, făcute la 48 de ore distanță unul de celălalt, a anunţat Gergely Gulyas, șeful de cabinet al premierului maghiar Viktor Orban.

Aceleași reguli se aplică și turiștilor sau celor care călătoresc din alte motive în Ungaria și care provin din zone „galbene” . În cazul celor din țările din zonele roşii, intrarea în Ungaria este interzisă.

Albania, Bosnia-Herţegovina, Macedonia de Nord, Muntenegru şi Ucraina sunt incluse in lista țărilor din zona „roșie”. Dintre statele membre ale Uniunii Europene, în categoria „galbenă” sunt Bulgaria, Portugalia, Suedia și România, dar și Marea Britanie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel