Olivia Newton-John vorbeşte despre starea sa de sănătate după diagnosticul de cancer

Olivia Newton John
Olivia Newton John


Olivia Newton-John a făcut dezvăluiri despre starea sa de sănătate spunând că ''devine mai puternică şi mai bine pe zi ce trece'' în timp ce luptă, pentru cea de-a treia oară, cu cancerul, informează luni Press Association.

Vedeta din ''Grease'', în vârstă de 71 de ani, a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer la sân în 1992, boală cu care s-a confruntat din nou câţiva ani mai târziu. În septembrie 2018 a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară, notează Agerpres.

Cu toate acestea, cântăreaţa şi actriţa a declarat pentru publicaţia Daily Mail Australia că nu consideră acest diagnostic ''o bătălie'', adăugând: ''Nu mă las învinsă şi mă împac bine cu acesta.''

"Nu mă gândesc foarte mult la acest lucru, ca să fiu sinceră. Respingerea este un lucru minunat".

"Devin mai puternică şi mai bine pe zi ce trece".

"Duc o viaţă minunată şi intenţionez să merg în continuare", a menţionat vedeta, care a aluat cuvântul cu ocazia galei G'Day USA, eveniment desfăşurat în Los Angeles.

Actriţa a mai adăugat că este hotărâtă să fie martora descoperirii tratamentului pentru cancer în timpul vieţii ei.

Newton-John, cunoscută pentru rolul liceenei Sandy Olsson în pelicula ''Grease'', a dezvăluit cu o ocazie anterioară că utilizează uleiul de canabis pentru a reduce durerea şi că, de asemenea, a renunţat să mai consume zahăr.

În 2008, actriţa a înfiinţat Cancer and Wellness Centre în Melbourne, Australia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel