Pune sare în mașina de spălat. Efectul va fi peste așteptări!

Cătălina Burghelea / 06 mai 2021 / 22:19

Află de ce ar trebui să pui întotdeauna o pungă de sare în mașina de spălat. Astfel, vei ști cum să îți ții rufele curate.

Sarea este un detergent natural pentru îmbrăcăminte

Această metodă este uimitoare, ai nevoie de doar trei lucruri: o bucată de țesătură, fir și sare. Pentru început, pune sare în bucata de țesătură și leag-o bine. Este recomandat să utilizezi sare grosieră, pentru cele mai bune rezultate.

Cum funcționează?

Această metodă va îmbunătăți calitatea apei care poate fi modificată de prezența calcarului și a altor reziduuri. De asemenea, rufele îngălbenite vor deveni albe din nou.

Cum îți poți spăla hainele mai bine?

Pentru a-ți curăța mai bine cămășile, usucă mai întâi zonele murdare și aplică o soluție pentru îndepărtarea petelor. După ce petele s-au estompat, le poți băga în mașina de spălat. Această preîncălzire în prealabil va ajuta detergentul să fie mai eficient. 

Dacă mașina de spălat a acumulat calcar, pune apă de gură în compartimentul pentru detergent înainte de a o porni. Acest lucru va curăța bine reziduurile, dar va elimina și bacteriile încrustate.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy