Un cățel în dar pentru un băiețel de 2 ani, după transplantul de inimă

Truett și-a numit noul prieten Zeda Grace, iar cățelușul îl urmărește oriunde merge. FOTO: arhiva personală (abcnews)
Truett și-a numit noul prieten Zeda Grace, iar cățelușul îl urmărește oriunde merge. FOTO: arhiva personală (abcnews)


După ce s-a împrietenit cu un câine de terapie, un băiețel în vârstă de 2 ani a fost nevoit să se despartă de prietenul necuvântător care i-a fost alături în recuperare. Tristețea micuțului nu a durat mult. El a primit un alt cățeluș, dăruit o străină impresionată de povestea acestuia.

 

Un copil care s-a arătat extrem de trist să se despartă de câinele de terapie din spital după ce a primit un transplant de inimă, a primit cel mai blănos cadou, notează Abcnews.

Truett Palmer, din Owensville, Missouri, s-a născut cu un defect cardiac congenital numit truncus arteriosus - o boală rară în care un singur vas comun de sânge iese din inimă, în locul celor două vase normale, conform CDC.

Truett s-a născut și cu MFDM - o afecțiune genetică care provoacă anomalii ale capului și feței - și a avut multiple intervenții chirurgicale de-a lungul vieții sale, inclusiv o operație pe cord deschis în iunie, a declarat mama acestuia, Danielle Palmer, la „Good Morning America".

„La Boston Children i-au făcut operația pe cord deschis, pentru a repara, a face lucrurile mai bune și pentru a-i oferi o calitate mai bună a vieții. Au fost complicatii cu operatia si el a avut insuficienta cardiaca grava. Asta l-a pus pe lista de transplant de inima", a spus Palmer.

"I s-a daruit o nouă inimă pe 30 octombrie."

Truett a petrecut 10 săptămâni la Spitalul de Copii din Boston, unde s-a atașat de Zuri, un câine de terapie, care avea să-l viziteze săptămânal pe tânărul de 2 ani.

Truett a fost transferat la Spitalul de copii St. Louis unde a petrecut încă 12 săptămâni, apoi s-a întors acasă pe 22 noiembrie.

Știind că îl iubește atât de mult pe Zuri, părinții lui Truett au vrut să-i ia micuțului un cățel. Atunci s-au întâlnit cu o postare pe Facebook a unei femei din Kentucky, Gena Gray.

Cățelul scos la vânzare a fost dăruit cadou

Cățelușa a lui Gray avea pui, iar Gray căuta să le găsească stăpâni.

„Nu am copii, dar iubesc copiii, așa că atunci când am avut acest cățel, în loc să obțin bani pe el, m-am simțit de parcă vreau să ajut pe cineva, deoarece acești câini au fost o astfel de binecuvântare pentru mine", a spus Gray pentru GMA. "

Grey, asistență medicală, a făcut reclamă unui cățel care avea nevoie de o casă bună și a menționat că îi caută o familie care să aibă un copil cu nevoi speciale. A primit peste 100 de răspunsuri - inclusiv un mesaj de la Palmer.

„Mi-a spus că fiul ei a făcut operația cardiacă", și-a amintit Gray. „M-am simțit cu adevărat ca„ Asta este ", așa că a trimis cățelul la ei".

Întrucât Gray locuiește la aproape 9 ore de la Palmers, bunicul lui Truett, Rick McCord, a mers cu tatăl Brett Palmer pentru a ridica patrupedul.

„Sunt recunoscătoare căne-a oferit acest cățel atât de uimitor", a spus Palmer. "Pentru ca ea să facă asta pentru familia noastră din cauza a trecut copilul meu ... este copleșitor."

Truett și-a numit noul prieten Zeda Grace, iar cățelușul îl urmărește oriunde merge.

Truett a primit transplantul de inimă la un copil de 3 ani. Palmer a spus că speră ca într-o bună zi să se întâlnească cu familia copilului pentru a le mulțumi personal.

Familia micuțului speră că povestea lui Truett va crește conștientizarea importanței donării de organe.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel