Zeci de răniți, incident la metrou! Alertă la Roma. LIVE

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Zeci de răniți, incident la metrou! Alertă la Roma! O scară rulantă de la stația Repubblica din capitala Italiei s-a prăbușit. Sunt zeci de răniți, iar forțele de ordine și ambulanțele au împânzit locul încercând să ajute oamenii. Seara Ligii Campionilor - Champions League - între Roma și CSKA a început prost, titrează cotidianul La Gazzetta dello Sport. Unui suporter i-a fost amputat piciorul!

Zeci de răniți, incident la metrou! Alertă la Roma! La stația de metrou din Repubblica de la Roma, aproximativ 20 de suporteri ai CSKA veniți pentru mediul de Champions League au fost răniți, 5 dintre ei sunt în stare gravă, iar în Capitala Italiei a fost activat codul roșu. Alți 15 suporteri au răni ușoare după ce o scară rulantă s-a rupt pur și simplu.

Se pare că cea mai mare parte a acestui grup era compus din oameni aflați sub influența alcoolului. Mulți au început să sară pe scara rulantă, scandând numele echipei ruse și provocând astfel ruperea scării rulante. Unii dintre suporteri au căzut ub scara rulantă, printre componente, iar acum unul dintre ei riscă o semi-amputare a piciorului.

La fața locului au fost trimise zeci de ambulanțe, iar pompierii încearcă să scoată victimele la suprafață pentru a fi transportate la spital, notează jurnaliștii de la La Gazzetta dello Sport. Momentul în care s-a petrecut incidentul a fost filmat! 

 

De parcă asta nu este suficient, chiar și în afara stadionului, tensiunea e mare între cele două tabere de suporteri. Sunt zeci de mașini de poliție, însoțite de ambulanțe. Motivul: confruntările care au avut loc în Piazza Mancini și în zona Ponte Duca d'Aosta. Un suporter rus a fost înjunghiat, dar starea lui nu este gravă, precizează sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel