ZODIAC: 3 zodii care au relații tumultoase. Ba se împacă, ba se despart

Dana Lascu |
Data publicării:
Cuplu
Cuplu

Zodiac: Potrivit astrologilor, există trei zodii care au relații tumultoase, care par prinse într-un cerc vicios de genul ba iubesc, ba se despart. Sunt zodii cu care cu greu poți avea o relație normală și armonioasă. 

ZODIAC: Pentru unii relațiile sunt relativ simple: se iubesc, se împacă minunat și când nu se mai potrivesc, se despart și merg mai departe. Pentru următoarele trei zodii, însă, aproape orice relație e plină de suișuri și coborâșuri, adică ba se iubesc, ba se cartă, ba sunt împreună, ba se despart: 

Berbec

Oamenii Berbec sunt puternici, îndrăzneți, curajoși și nu ezită să riște. Comportamentul lor vulcanic și impulsiv îi face să facă rapid orice își doresc cu adevărat, fără a pierde timp. De exemplu, în timp ce alții se gândesc dacă e bine sau nu să se apropie de persoana care le place sau să îi trimită un mesaj fostei iubiri, Berbecul a făcut deja asta. Dacă nu vreți să aveți o relație care ba e caldă, ba e rece, ba sunteți împreună, ba vă despărțiți, atunci nu alegeți un Berbec ca partener / parteneră. Pentru că poate fi epuizant să te tot cerți și împaci. 

Balanță

Semnul aerian Balanță este preocupat de relație, așa că ar dori să dea o a doua șansă fostului sau fostei. Vor încerca întotdeauna să afle ce nu a funcționat înainte de despărțire și, prin urmare, vor să încerce din nou ca să vadă dacă a doua, a treia, a patra sau a cincea oară le iese mai bine. În afară de asta, Balanțele, fluturi sociali, urăsc să fie singure. Dacă sunteți Balanță și vreți să opriți acest cerc vicios de despărțire-împăcare, mergeți mai departe și uitați fostele iubiri.

Gemeni

Oamenii Gemeni sunt mai adaptabili, mai flexibili și mai deschiși. Deci, conflictele din relațiile lor și despărțirile vor fi mai mult situaționale decât permanente. În loc să-l excludă complet pe fostul din viața lor, ar prefera să-și revadă din când în când trecutul și să creadă că poate partenerul lor se va schimba. Aceste lucruri tind să le facă să cadă în aceeași plasă iar și iar. Apoi, mai contează și faptul că Gemenii se plictisesc rapid de orice. Deci, trec ușor de la stadiul de a fi singuri la a fi implicați într-o relație. Și invers. Dar pentru a opri acest cerc vicios, trebuie să se gândească la ceea ce îi face cu adevărat fericiți pe ei înșiși, și să nu se abată de la asta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel