ZODIAC: 4 cele mai intuitive zodii. Instinctul lor nu dă greș

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Zodii creative    Foto: Pixabay
Zodii creative Foto: Pixabay

ZODIAC: Intuiția este poate emoția cea mai legată de astrologie și de spiritualitate. Și unele zodii sunt mai mult asociate cu această calitate inexplicabilă logic, decât altele. Iată care sunt acestea:

ZODIAC: Intuiția este, prin definiție, capacitatea conștiinței de a descoperi, pe cale rațională (în mod spontan), esența, sensul unei probleme, al unui obiect. Iar a fi intuitiv înseamnă a te baza pe intuiție, pe cunoașterea nemijlocită a realității prin observarea directă a obiectelor sau fenomenelor. Dar cum se manifesta asta în viața de zi cu zi? Teoretic avem cinci simțuri clare: gust, atingere, miros, vedere și auz. Dar mulți dintre noi avem un așa-zis al șaselea simț. Intuiția. 

Acest al șaselea simț este abilitate psihică de a anticipa lucruri, de a bănui sau de a acționa din instinct. Ați știut că ceva se va întâmpla într-un anume fel, ați avut vreodată senzația că ceva ar putea să nu funcționeze, că la birou șeful va face o criză? Toate țin de intuiție. Iar în astrologie 4 zodii sunt considerate cele mai intuitive. Iată care: 

1) Rac

Racii sunt incredibil de profunzi. Anticipează când ceva este rău și, din instinct, ocolesc problema sau scapă de ea. Deși s-ar putea să nu știe întotdeauna ce să facă, pot simți când lucrurile sunt întrerupte, când ceva se întâmplă, când ceva e pe cale să se întâmple. Guvernați de Lună, Racii uneori nu pot identifica care este problema, dar știu că ceva este diferit. Să fii în preajma unui Rac atunci când ești defavorizat te poate ajuta să simți sprijinul de care ai nevoie, chiar și fără a fi nevoie să spui în mod expres ce este în neregulă.

2) Capricorn

Capricornii sunt buni la detectarea situațiilor proaste. Și de fiecare dată instinctul și intuiția lor îi ghidează pe calea cea bună. Ei, adesea, au încredere în intuiția lor și iau decizii în consecință. Deciziile lor, de multe ori, se dovedesc a fi fructuoase și benefice. E bine să mergi pe mâna unui Capricorn, pentru că ai de câștigat. 

3) Gemeni

Gemenii nu au, adesea, încredere în intuiția lor, dar de cele mai multe ori premonițiile lor se dovedesc a fi adevărate. Intuiția lor este puternică și ar trebui să și-o asculte, dar de multe ori nu o fac și ajung să regrete amarnic că nu pot da timpul înapoi. Și asta se întâmplă pentru că Gemenii sunt practici și preferă să găsească logica în orice. Își ascultă mintea și nu intuiția.

4) Săgetător

Un Săgetător este extrem de intuitiv și dacă se bazează pe ce îi spune instinctul are numai de câștigat. La Săgetător a lua o decizie înseamnă crearea unei combinații între ce spune mintea lor și ce spune inima lor și asta îi ajută să obțină cele mai bune rezultate în aproape tot ceea ce fac. Dar doar în această combinație. Dacă își ascultă doar mintea sau doar inima, pierd. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel