ZODIAC: TOP 4 cele mai egoiste zodii și ce le face să se poarte așa

Dana Lascu |
Data publicării:
Mantrele pot fi foarte puternice. Foto: Brooke Lark / Unsplash
Mantrele pot fi foarte puternice. Foto: Brooke Lark / Unsplash

ZODIAC: Unii oameni sunt buni și darnici în mod natural, în timp ce alții, chiar dacă încearcă din greu, nu reușesc decât să fie răi și egoiști etc. Surprinzător, printre zodiile cele mai egoiste sunt și unele la care nu te-ai aștepta: 

ZODIAC: Oamenii sunt un un amalgam de calități și defecte. Nu numai înfățișarea ne deosebește de toate ființele vii, ci și coeficientul emoțional. Poți fi fericit într-un moment și furibund în următorul. În timp ce unii sunt nobili, buni și darnici, alții se enervează ușor, suferă de gelozie și de răutate. Iată patru cele mai egoiste zodii și ce le poate face să se poarte așa. 

Scorpion

Se pot purta foarte rece față de cei din jurul lor, mai ales dacă se întâmplă să-i enerveze cineva cu ceva. Scorpionii pretind multe scuze și nu se tem să vă anunțe că i-ați greșit în cel mai rău și urât mod posibil. De asemenea, sunt extrem de răzbunători și mai bine nu te încurci cu ei. Au o limbă ascuțită și de multe ori se poartă precum proverbialele țațe la piață!

Capricorn

Capricornii sunt prea blocați de etica și programele lor organizate. De fapt, atât de mult încât ajung să fie foarte răi cu ceilalți, mai ales dacă nu fac ce vor ei, când vor ei, cum vor ei. În plus, au un temperament urât, vulcanic, ceea ce îi face să se confrunte cu alte persoane în cel mai rău moment posibil. Ei sunt maeștri în a-i face pe ceilalți să se simtă aiurea, în plus, nedoriți.

Vărsător

Vărsătorii par adesea timizi și cu vorbă blândă, dar de fapt pot fi foarte răi. A arăta compasiune față de ceilalți nu este chiar stilul lor. Dulceața lor e deseori interpretată greșit ca fiind dragoste și grijă, totuși, pentru ei, doar ei contează în final. 

Balanță

Și Balanțele se pot dovedi uneori răutăcioase și egoiste. Există riscul să s e enerveze atât de tare încât să dea cu tine de toți pereții. În relațiile cu ei e bine să fii precaut și să îți păzești spatele, deoarece nu vei vedea prea multă empatie de la ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel