100 de cazuri de infectare, confirmate pe vasul amiral al Marii Britanii

DCMedical Team |
Data publicării:
Pandemie
Pandemie

O epidemie de coronavirus pe vasul amiral al Marii Britanii nu a afectat cu nimic desfășurarea misiunii.

O epidemie de Coivd-19 a fost confirmată pe vasul amiral MS Regina Elisabeta, transmite presa britanică. BBC precizează că există în jur de 100 de cazuri de infectare pe portavionul britanic care efectuează în prezent un tur mondial. Câteva alte nave de război din flota care acompaniază vasul au fost la rândul lor afectate.

Ministrul Apărării din Marea Britanie, Ben Wallace, a spus că tot echipajul trimis în turul mondial a primit cele două doze de vaccin Covid-19, iar epidemia poate fi gestionată. Vasul MS Regina Elisabeta a efectuat un sfert din traseul de 28 de săptămâni în care conduce Grupul de atac al portavioanelor (CSG). În prezent, nava se află în Oceanul Indian, iar Marina Regală a informat că își va continua voiajul până în Japonia către finalul anului. Vasul și celelalte nave din flotă cară 3.700 de membri de echipaj.

Citește continuarea pe DC NEWS și află mai multe detalii despre acest caz.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel