6 plante de ceai care îți îmbunătățesc sănătatea intestinului: sunt și plăcute la gust

Angela Sabău |
Data publicării:
Ceai de plante
Ceai de plante

Sănătatea intestinului și bunăstarea generală poate fi îmbunătățită prin consumul acestor ceaiuri de plante.

Un ceai de plante cu efect liniștitor este tot ce aveți nevoie pentru a vă relaxa după o zi stresantă. Ceaiurile sunt cunoscute pentru că au proprietăți benefice și ameliorează stresul și oboseala. Există o mulțime de subtipuri de ceai și preparate disponibile pe piață pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice. Iasomia, hibiscusul, mușețelul, tulsi etc. sunt doar câteva.

Iată o listă de plante pentru ceaiuri care ajută la menținerea sănătății intestinului și a bunăstării generale a organismului.

Ceai de mușețel

Cunoscute pentru calitatea lor liniștitoare înnăscută, florile de mușețel fac din această infuzie delicată amestecul perfect pentru culcare. Amestecul este subtil și înflorit, cu un gust ușor și blând. În mod natural fără zahăr, fără cofeină și doar patru calorii pe cană.

Ceai organic de iasomie și echinaceea

Notele liniștitoare ale florilor de iasomie promovează un sentiment de bunăstare și calm, ajutându-vă să vă relaxați într-un somn relaxat și stimulând inima. Echinacea este numită planta miraculoasă și este utilizată pe scară largă în cosmetică pentru efectul său calmant. Vă ajută să vă sporiți imunitatea!

Ceaiul verde clasic Tulsi

Ceaiurile verzi Tulsi sunt pline de gust și o mulțime de beneficii pentru sănătate care ajută la detoxifiere și la scăderea în greutate. Ceaiurile verzi tulsi sporesc, de asemenea, imunitatea împotriva răcelii și a gripei și crește energia. Bogate în nutrienți și pline de antioxidanți, aceste amestecuri digestive sunt, pe cât de aromate, pe atât de sănătoase.

Turmeric organic și ceai Ashwagandha

Un amestec fericit infuzat cu turmeric, „iarba magică”, ashwagandha, piper negru și iarbă de lămâie, făcându-l un ceai de plante vindecător, întineritor și energizant. Ashwagandha este o plantă medicinală indiană vech, care ajută la ameliorarea stresului, la îmbunătățirea energiei, iar curcuma conține curcumină, care este antiinflamatoare și bogată în antioxidanți.

Ceai de mentă

Răcoros și revigorant, această infuzie de mentă vă va ajuta să vă simțiți reîmprospătat și gata de zi cu fiecare înghițitură. Este culeasă manual din grădini din întreaga lume, pentru a păstra aroma proaspătă, oferind un gust autentic și exclusiv.

Ceai de plante cu trandafir și hibiscus

Acest ceai este un amestec delicios și hrănitor de hibiscus, petale de trandafir și mirodenii exotice, pentru un tratament în fiecare înghițitură. Hibiscus este excelent pentru sănătatea inimii și ajută la scăderea în greutate. Trandafirul este bogat în antioxidanți și contribuie la o sănătate generală mai bună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel