A MURIT în timpul unui LIVE pe Youtube, după ce a băut 1,5 litri de votcă

DCMedical Team |
Data publicării:
A MURIT în timpul unui LIVE pe Youtube, după ce a băut 1,5 litri de votcă, FOTO pexels
A MURIT în timpul unui LIVE pe Youtube, după ce a băut 1,5 litri de votcă, FOTO pexels

Un bărbat rus, în vârstă de 60 de ani, a murit în timpul unei transmisiuni live, după ce a consumat 1,5 litri de votcă.

Iuri Dușecikin a fost găsit mort, joi, în orașul Smolensk din Rusia, după ce s-a ambiționat să bea cât mai multă votcă. Provocarea a fost lansată pe Youtube, de niște spectatori care ar fi donat bani bărbatului să recurgă la astfel de gesturi extreme.

Autoritățile rusești au anunțat că vor efectua o autopsie pentru a determina cu exactitate cauza decesului lui Dușecikin. Acesta era cunoscut în timpul transmisiunilor live drept „Bunicul”. 

Politicienii, scandalizați de acest caz

 

Senatorul rus Aleksei Pușkov s-a arătat revoltat de sfârșitul tragic al lui Iuri Dușecikin. 

"Un om fără adăpost din Smolensk a murit în timpul unei transmisiuni de trash streaming: a fost abuzat; a fost bătut, iar jegurile internetului au plătit bani acestui blogger pentru aceste spectacole. Este nevoie să explicăm cuiva nevoia de a interzice prin lege trash stream-urile și eradicarea lor ca fenomen? Pentru noi, este evident.", a precizat senatorul pe Twitter. 

De ce este atât de periculoasă votca

Votca, ca și alte forme de alcool, poate fi periculoasă dacă nu este consumată cu măsură. Vodca ar putea avea 40 până la 50% alcool pur, în funcție de tip și regiune.

Voca poate duce la intoxicație

Votca este un spirit distilat care poate fi fabricat din orice materiale fermentabile, deși majoritatea votcilor se bazează pe cereale. Consumul unei cantități excesive de vodcă duce la intoxicație. Dacă iei și medicamente sau analgezice care interacționează cu alcoolul, este posibil să experimentezi beție severă, chiar și la un nivel scăzut de consum de vodcă. În cazuri rare, apare otrăvirea cu alcool, care poate duce la deces. 

La niveluri și rate extreme de consum, apare otrăvirea cu alcool, care te poate ucide.

Alcoolism

Consumul excesiv de votcă ar putea crește riscul de a dezvolta alcoolism. Deși nimeni nu cunoaște mecanismele exacte care stau la baza alcoolismului, persoanele cu rude care au probleme cu alcoolul ar putea fi mai susceptibile de a dezvolta ele însele alcoolism, potrivit Universității Medical Center din Maryland, SUA. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel