Andra și Cătălin Măruță au COVID-19. Primele imagini din izolare dezvăluie o SURPRIZĂ / FOTO

Andra și Cătălin Măruță s-au infectat cu coronavirus.

Cătălin Măruță a anunțat pe Instagram că atât el, cât și Andra au COVID-19. Astfel, vor intra într-o „vacanță”, deoarece vor trebui să stea acasă timp de 14 zile. Tot el a ținut să le mulțumească fanilor și apropiaților pentru mesajele frumoase și gândurile bune, promițându-le că-i va ține la curent.

"Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță. Mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta e, chiar o să avem o vacanță cu toții împreună în perioada asta, vrând, nevrând. Asta e. Va trebui să stăm 14 zile acasă. (...) Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine, suntem în forță, puțin roz nu strică niciodată, așa că vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri. Aveți grijă de voi. Sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent.", a spus soțul Andrei pe contul lui de Instagram.

Vestea că au coronavirus a venit la câteva zile după ziua de naștere a lui Cătălin Măruță, născut pe 27 ianuarie. 

"Iată că o zi de naștere nu vine fără surprize. Vârsta de 43 de ani a venit cu o izolare pe care o să o petrec acasă, cu familia. Important este că ne simțim bine și suntem împreună!", a precizat Cătălin Măruță. 

Primele imagini din izolare

 

La scurt timp după anunțul lui Cătălin Măruță, Andra a postat pe contul ei de socializare mai multe fotografii cu ea, cât și cu Eva. Alături de imagini, artista a postat și câteva cuvinte care arată că starea ei și a familie sale este una foarte bună, plină de optimism, chiar dacă diagnosticul primit nu este unul foarte fericit.

„Familia cu mine? Jocuri multe? Acadele? Filme online? Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă!”, a scris Andra pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel