Dr. Beatrice Mahler, noi DETALII despre ALERTA de incendiu de la Marius Nasta

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:
Incendiu la Marius Nasta   Foto: Antena 3
Incendiu la Marius Nasta Foto: Antena 3

O mobilizare masivă a forțelor de intervenție - mașini de pompieri, ambulanțe, SMURD -  a avut loc, duminică seara, la Institutul „Marius Nasta” din Capitală, unitate COVID, unde alerta a fost dată la ora 22:22 de personalul medical, care a văzut o flamă urmată de fum la unitatea mobilă ATI din curtea spitalului. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu un incendiu, nimeni nu a fost rănit și pacienții au fost mutați în spital. 

Managerul Institutului Marius Nasta, dr Beatrice Mahler, a oferit, luni, 22 februarie, noi detalii despre acest incendiu. 

"După evaluare, patru dintre pacienți prezenți în unitatea mobilă au rămas în secția de terapie intensivă și trei au rămas în secție. Cei din terapie intensivă sunt ventilați non invaziv continuu, niciunul nu este intubat, iar cei care sunt în secție, în acest moment, au tot ventilație non invazivă, dar intermitentă, sunt saturații de peste 90%.

Până în acest moment, nu au venit echipele ISU, o să vedem. Important este că nici personalul, nici pacienții nu au pățit nimic.", a declarat Mahler la Antena 3.

"Le mulțumesc colegilor pentru modul în care au fost alături de pacienți și pentru modul în care s-au mobilizat și au făcut față momentului. Flăcările s-au stins repede,  de la sine, nu am alte informații și detalii.", a precizat dr. Beatrice Mahler.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel