Ce trăsături dezvăluie despre tine ziua în care te-ai născut

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Bebeluș
Bebeluș

Numerologul Mihai Voropchievici a detaliat caracteristicile fiecărei zile a săptămânii și amprenta lăsată asupra nativilor.

Ziua din săptămână în care ne naștem își lasă amprenta asupra destinului nostru, susține numerologul Mihai Voropchievici la Antena 3.

Iată trăsăturile zilelor de:

Duminică: Ziua de Duminică este patronată de Soare, lumină, foc și aer. Numerele norocoase, pentru cei născuți duminica: 1, 4, 7, 10, 11, 19 și 30. Culori: auriu și galben. Metal: aur. Parfumuri: heliotrop, landavă, trandafir. Flori: florea-soarelui, crizantemă. Fructe: lămâi, mere galbene, gutui. Calități: generozitate, paternalism, loialitate, fidelitate în dragoste și prietenie. Oportunități în muncă, în carieră, o mare independență în tot ceea ce fac. Energie, forță să lupte împotriva problemelor și să aducă la bun sfârșit orice lucru. Șef la muncă, dar și în familie. Defecte: orgoliu și dominare.

și

Luni: Este o zi patronată de Lună. Sunt emotivi, afectivi. Numere norocoase: 2, 9, 18, 20, 28. Metal: argint. Culori: alb și bleu. Nu este recomandat roșu pentru cei născuți lunea. Parfumuri: mir, lăcrămioare, iris. Fructe: migdale, cocos, pepene roșu și galben. Calități: creativi, imaginativi, blânzi, concilianți. Pot provoca miracolul iubirii, dar caută și conflictul să vadă dacă partenerul poate să meargă alături de el 'a la longue' pentru a vedea dacă relația durează. Prin muncă iese basma curată întotdeauna, indiferent ce prostii fac. Reușită mai grea din cauza ezitării. Defecte: reverie, iluzie, eschivare, uneori lașitate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel