Detaliu important din astrograma lui Irinel Popescu: S-a născut să aibă putere într-un domeniu prin care să schimbe viața oamenilor în bine

Foto: Facebook Irinel Popescu
Foto: Facebook Irinel Popescu

Astrologul DCNews i-a realizat astrograma marelui profesor Irinel Popescu, realizator al emisiunii Academia de Sănătate de la DC News și DC Medical.

"Irinel Popescu, medic român, membru corespondent al Academiei Romane, s-a născut pe 22 aprilie 1953, în Filiași. Soarele se afla în Taur, și ca orice nativ al acestui semn, este pragmatic, are simț practic, preferă lucrul bine făcut în timp, confortul, stabilitatea, siguranța din toate punctele de vedere, prudența, perseverență. 

Luna se afla în semnul Leului și în conjuncție cu Pluto. Irinel Popescu s-a născut să fie un lider, să creeze, să predea, să coordoneze. Nevoia lui interioară principală este aceea de a primi validare, respect și onoruri. Și să nu uităm de competitivitatea extraordinară. Vă amintesc doar că a fost primul clasat la "Concursul de internat în specialități Chirurgicale" al promoției si a primit premiul "Elena Dimitriu" pentru cea mai bună medie la absolvire si cel mai bun rezultat la examenul de internat. Conjuncția Lunii cu Pluto oferă profunzime, nevoia de control și capacitatea de a depăși toate momentele de criză. 

Mercur se afla în Berbec. Această poziționare l-a înzestrat cu o comunicare directă, cuvinte îndrăznețe, curajul de a lua decizii grele și cu o minte foarte activă. 

Conjuncția Marte-Jupiter în Taur îl ajută să își folosească talentele și capabilitățile într-un mod concret și să obțină de fiecare dată ceva de pe urma acestora. 

Dar aspectul cel mai important al astrogramei este Nodul Sud în Leu. Irinel Popescu s-a născut să aibă putere într-un domeniu prin care să schimbe viața oamenilor în bine. 

Prof. Univ. Dr. Irinel Popescu, medic primar Chirurgie Generală, este Coordonatorul Centrului Integrat de Excelență în Boli Hepatice din Spitalul Clinic SANADOR.

Este considerat părintele chirurgiei robotice în România, fiind inițiatorul și un promotor important al acestui domeniu chirurgical. De aceea, în cadrul Spitalului Clinic SANADOR, face parte din echipa medicală de elită a chirurgiei robotice, unde abordează patologii din sfera chirurgiei digestive și nu numai", spune Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul șef Astrosens.

Echipa DC Medical îi urează "La Mulți Ani", multă sănătate și o carieră cât mai îndelungată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel