Cele mai periculoase 4 ZODII care nu ar trebui niciodată provocate

Cătălina Burghelea / 07 mai 2021 / 23:12

Unele zodii, atunci când sunt rănite sau vătămate de alții, devin deosebit de răzbunătoare și incapabile să ierte. Adesea tindem să credem că semnele de foc, precum Leul, Berbecul sau Săgetătorul, sunt cele mai predispuse la furie și răzbunare. Gândește-te din nou, vei fi surprinsă să afli că alte zodii nu ar trebui niciodată provocate. 

1. Scorpion

Scorpionii sunt oameni născuți sub semnul apei, iar intuiția este unul dintre principalele lor atuuri. Ei sunt chiar capabili să facă predicții astrale și să spună viitorul în tarot, numerologie sau chiar să te citească ca pe-o carte deschisă. Pe altă parte, sunt adesea acuzați că sunt agresivi și cruzi, chiar sadici în unele cazuri. Și, dintr-un motiv întemeiat, tind să-i distrugă pe cei care îi atacă. Fie la nivel profesional, fie personal, dacă rănești un Scorpion, vei regreta pentru tot restul vieții. 

2. Capricorn

Semn pământesc, Capricornul este foarte secretos și discret și uneori este dificil să intuiești ceea ce ascunde. Adesea, acest semn de pământ își schimbă comportamentul în funcție de starea de spirit. Viața sa emoțională nu este întotdeauna roz. Dar cea mai rea parte este ura lui când vine vorba de răzbunare. Cel mai bine este să nu deranjezi un Capricorn, mai ales dacă îi rănești ego-ul. 

3. Gemeni

Conduși de Mercur, planeta comunicării și a schimbării, Gemenii sunt ființe sociale. Adesea, dau impresia că viața lor este haotică. Din acest motiv, relațiile lor romantice nu sunt întotdeauna stabile. Dubla lor personalitate demonstrează că uneori sunt instabili și de neîncredere. Pot minți, trișa, manipula. Însă, răzbunarea este cel mai grav defect al lor. Nativii Gemeni nu vor ezita să îți pună capcane pentru a te face să arăți ridicol și să te enerveze. 

4. Rac

Aflat sub influența Lunii, de multe ori, Racul își schimbă starea de spirit și uneori devine dificil de înțeles. Omul Rac este sociabil, senzual și sentimental, nu suportă să fie trădat. Oricât de blând ar fi în fața persoanei iubite, el poate fi taciturn și răutăcios. Această ultimă trăsătură de caracter este amplificată mai ales atunci când stima de sine îi este rănită de oamenii pe care îi iubește. 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy