Urmărește dezbaterea live

CONTROVERSE cu otrăvirea lui Navalnîi, opozantul lui Putin. Chifu: Implicațiile sunt extrem de importante

Adisa Codruț |
Data publicării:
Președintele Rusiei, Vladimir Putin. Foto: kremlin.ru
Președintele Rusiei, Vladimir Putin. Foto: kremlin.ru

Analistul Iulian Chifu a vorbit  pentru DCNEWS despre implicațiile politice ale otrăvirii opozantului rus Alexei Navalnîi.


„Implicațiile sunt extrem de importante pe toate dimensiunile. Îm primul rând vorbim de o substanță din categoria gazelor militare de luptă, astfel fiind antrenate responsabilități în legătură cu utilizarea și proliferarea armelor chimice. Având în vedere că otrăvirea este făcută pe teritoriul Federației Ruse, responsabilitatea guvernului nu poate fi scuzată, fiind puțin probabil ca această substanță să fie la dispoziția persoanelor civile, obținută pe piața neagră“, a declarat pentru Iulian Chifu pentru DC News. Citește continuarea pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel