De ce se înveleşte ciocolata în staniol. Motivul este incredibil

Irina Radu / 17 Martie 2021, 22:35

Cercetările arată că ciocolata poate îmbunătăți colesterolul, tensiunea arterială, fluxul sanguin, reglează glicemia și dă o stare de bine. Cu alune, fructe de pădure, lapte sau stafide, în orice combinație, ciocolata este la fel de atrăgătoare și delicioasă. Însă, te-ai întrebat vreodată ce rol are staniolul în care este ambalată ciocolata?

Folia de staniol care învelește ciocolata are rol esențial, ce nu ține de design. Este necesar pentru a opri untul de cacao gras din interiorul ambalajului să se topească pe cutie. Totodată, o altă explicaţie este că protejează aroma. Industria ciocolatei foloseşte această folie închisă ermetic pentru ca produsul să nu îşi piardă din calitate, dar şi pentru că este transportată mai uşor, scrie clickpentrufemei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2022 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.1.0