De ce se înveleşte ciocolata în staniol. Motivul este incredibil

Irina Radu / 17 Martie 2021 / 22:35

Cercetările arată că ciocolata poate îmbunătăți colesterolul, tensiunea arterială, fluxul sanguin, reglează glicemia și dă o stare de bine. Cu alune, fructe de pădure, lapte sau stafide, în orice combinație, ciocolata este la fel de atrăgătoare și delicioasă. Însă, te-ai întrebat vreodată ce rol are staniolul în care este ambalată ciocolata?

Folia de staniol care învelește ciocolata are rol esențial, ce nu ține de design. Este necesar pentru a opri untul de cacao gras din interiorul ambalajului să se topească pe cutie. Totodată, o altă explicaţie este că protejează aroma. Industria ciocolatei foloseşte această folie închisă ermetic pentru ca produsul să nu îşi piardă din calitate, dar şi pentru că este transportată mai uşor, scrie clickpentrufemei.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy