Femeia care a intrat în Cartea Recordurilor pentru că are cea mai mare gură din lume

Dana Lascu |
Data publicării:
Samantha Ramsdell, femeia cu cea maai mare gură din lume. Foto: Facebook
Samantha Ramsdell, femeia cu cea maai mare gură din lume. Foto: Facebook
Certificatul care atestă că are cea mai mare gură. Foto: Facebook
Certificatul care atestă că are cea mai mare gură. Foto: Facebook
  • Samantha Ramsdell, femeia cu cea maai mare gură din lume. Foto: Facebook
  • Certificatul care atestă că are cea mai mare gură. Foto: Facebook

Samantha Ramsdell, o cântăreață în vârstă are 31 de ani, este faimoasă pe TikTok pentru că are cea mai mare gură din lume, lucru certificat și de Cartea Recordurilor.

Samantha Ramsdell trăiește în Connecticut și s-a înscris pe platforma TikTok pentru a cânta și a interpreta diverse roluri, însă atrage mult mai multă atenție cu altceva: dimensiunea uriașă a gurii sale.

Femeia a devenit o senzație virală datorită gurii sale enorme și câștigă aproximativ 15.000 de euro de pe urma unui singur clip postat, notează CNN.

Ea a strâns peste 1.7 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, după ce a postat pe internet un videoclip în care le arată cât de multă mâncare poate să introducă în gură.

Samantha reușește să mănânce imediat o porție întreagă de cartofi prăjiți de la un lanț celebru de fast-food.

Gura ei măsoară 6,56 de centimetri, dar dimensiunea crește atunci când femeia râde. În asemenea situații, cavitatea bucală ajunge la dimensiunea de peste 10 centimetri!

Dar Samantha nu a fost întotdeauna mândră de cadoul pe care i l-a oferit natura. În copilărie, femeia a povestit că a suferit din cauza celor care râdeau de gura ei mare. Acum însă o vede ca pe un atu.

„Nu m-am gândit niciodată că ar fi posibil să fiu atât de faimos de pe gura mea”, a spus ea. „Este superputerea mea. Este lucrul care mă face unică și specială. Toți oamenii ar trebui să aprecieze ceea ce îi face diferiți”, a precizat Samantha, conform CNN. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel