Urmărește dezbaterea live

Horoscop 12 decembrie: zodiile care reușesc în tot ce-și propun

Adisa Codruț |
Data publicării:
Planuri pe hârtie  FOTO: Pixabay
Planuri pe hârtie FOTO: Pixabay

Horoscop 12 decembrie. Racii au o zi liniștită, Săgetătorii își caută motivația să înceapă un nou proiect.

Horoscop 12 decembrie. Previziunile astrologului:

Berbec - Berbecii încearcă să se facă remarcați printre apropiați. Totul le va ieși așa cum au plănuit. Se vor bucura de laudele și aprecierea prietenilor pentru un gest frumos sau o vorbă bună.

Taur - Taurii acordă atenție partenerului sau partenerei de viață. Efortul nu va fi în zadar. Vor avea o zi minunată împreună. Se vor relaxa, vor râde și chiar vor descoperi lucruri noi unul despre celălalt. 

Rac - Zi liniștită pentru Raci. Pun cap la cap planurile pentru săptămâna viitoare. Au multe de făcut. Nativii acestei zodii sunt încununați de succes în zilele ce urmează.

Leu - Leii reușesc să se motiveze și să tragă din ce în ce mai tare pentru a-și duce la bun sfârșit ceea ce și-au propus. Efortul lor nu va fi în zadar.

Fecioară - Fecioarele încearcă să intre în grațiile unei persoane pentru a obține ceva sau pentru a repara relația în urma unui conflict. Vor fi plini de energie duminică, ceea ce va face această misiune mai ușoară.

Balanță - Balanțele își vor schimba atitudinea față de o idee sau un plan la care s-au gândit intens în ultima vreme și vor acționa în acea direcție. Este o zi a analizei și a planificării, însoțită de inspirație.

Scorpion - Scorpionii încearcă să găsească soluții la problemele care s-au adunat în ultima vreme. Vor avea idei noi în a doua parte a zilei, după ce se vor relaxa în primele ore ale zilei și vor dedica parte din timpul lor activităților recreative.

Săgetător - Săgetătorii vor căuta motivația pentru a face primul pas către un nou proiect. Discută mult cu familia, se consultă cu prietenii. Este o zi a întâlnirilor și a conversațiilor.

Vărsător - Vărsătorii realizează că viitorul lor se va schimba în bine cat de curând. Primesc semne că un proiect pe care îl pregătesc sau un obiectiv pe care și l-au propus se va realiza. Încep să organizeze un plan de viitor, potrivit Antena 3.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel