Horoscop 12 iulie. Zodia care este sufocată de probleme. Spre seară, intră în discuție un conflict

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Horoscop 12 iulie 2021. Luni, 12 iulie, avem un trigon Mercur și Jupiter. 

Berbec

Intuiția ta va funcționa destul de bine. Ai face bine să te bazezi pe ea. Și dacă nu îți iese, măcar fii atent la semnalele corpului.

Taur

S-ar putea ca vorbele tale să nu fie primite la fel de către toată lumea. Mai ales de către rudele care sunt mai orgolioase de obicei.

Gemeni

Îți vei împărtăși preocupările din cauza unor cheltuieli apropiaților. S-ar putea să nu te poți concentra la serviciu din această cauză.

Rac

Pari în vervă și oamenii cred că le poți rezolva problemele sau că ai măcar un sfat despre cum să o facă. Te vor obosi.

Leu

Devii nostalgic și prea bănuitor. Din fericire, faptele tale nu arată deloc nesiguranță. Ce-i drept, Marte și Venus te fac să te umfli în pene.

Fecioară

Visezi cu ochii deschiși sau vrei să evadezi din lumea aceasta undeva departe. Nu prea vei reuși să fii prezent.

Balanță

La serviciu, colegii și șefii te vor stoarce de idei. Nu ar fi nicio problemă asta, însă ai vrea să le și vezi în practică.

Scorpion

Cuvintele vor fi armele tale. Vei reuși să întorci orice situație astfel încât să îți fie favorabilă. Scapă de orgoliul de la serviciu.

Săgetător

În prima parte a zilei, vei fi preocupat de pasiunile și planurile tale. Spre seară te vei gândi prea mult la un conflict sau scandal de la serviciu.

Capricorn

Partenerul vrea mai multă atenție de la tine și te sufocă ori cu mesaje, ori cu apeluri. Fii mai vigilent când este vorba de cheltuielile comune.

Vărsător

Comunici mai mult despre proiectele profesionale. Chiar și cu unii colegi pe care nu îi cunoști așa bine. Mintea ta va fi în multe locuri.

Pești

Orgoliile colegilor nu trebuie să te compleșească. Dacă le vei da prea multă putere, tu nu îți vei duce proiectele la bun sfârșit, potrivit astrologului DC NEWS, Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel