Horoscop 13 august 2021. Zodia care trebuie să fie atentă la sănătate și la excese

DCMedical Team |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Sinceritatea este subliniată de planete astăzi, chiar dacă ne costă. O zodie este antenționată în ce privește sănătatea și excesele.

Horoscop 13 august 2021. Camelia Pătrăşcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Berbecii, mai ales după amiază, pot avea un puseu de onestitate cu o persoană foarte importantă pentru ei. Și este apreciată această sinceritate.

Taur 

Taurii la locul de muncă țin să puncteze lucrurile într-un mod cât mai transparent, și cu șefii și cu colegii. Și așa este mai bine, toată lumea răsuflă ușurată.

Gemeni 

Pentru Gemeni, niște mărturisiri pe care le pot face unor persoane oficiale. Cu contabilul sau cu o altă persană cu care au de lucru astăzi, își spun un păs sau un impas.

Rac 

Pentru Raci, ziua aduce lămuriri și clarificări, în legătură cu o persoană din familie sau cu niște treburi care ating familia. Și poate abia acum, sub semnul sincerității, se despovărează.

Leu 

Leii pot avea, mai ales în prima parte a zilei, discuții oneste cu o persoană care are niște răspunsuri, adevăruri. Sau poate chiar investighează și cer ei, pun întrebări și află niște lucruri lămuritoare.

Fecioară 

Fecioarele, în legătură cu banii se pot clarifica și lămuri. Muncesc și cu spor astăzi, își motivează foarte bine colegii. Sau știu foarte bine ce au de făcut și e fructuoasă muncă lor.

Balanţă 

Pentru Balanțe ziua aduce discuții bune, cu copiii sau cu tinerii. Dar, mai ales în a două jumătate a zilei, deprind niște abilități noi. Spun "aici nu știu" și cineva ii ghidează

Scorpion 

Scorpionii sunt discreți, au tact, mai ales cu o persoană din familie sau cu un subiect delicat, pe care l-au mai atins și altă dată. Își pierd însă un pic răbdarea spre seară.

Săgetător 

Pentru Săgetători, atenție și vigilență, mai ales în a două jumătate a zilei. Atenție și la sănătate și excese. Probabil că trebuie, în numele dreptății și corectitudinii, să renunțe la un viciu sau un comportament.

Capricorn 

Capricornii, foarte bună zi în plan social. Relație bună cu șefii. După amiază, însă, trebuie să renunțe la ceva, sau spre seară. Să renunțe la o invitație sau o acțiune.

Vărsător 

Pentru Vărsători, multă înțelepciune dovedesc astăzi. În cântărirea oamenilor, situațiilor, opțiunilor. Și își asumă acest rezultat, chiar dacă spre seară înțeleg ei că implică și niște sacrificii.

Peşti 

Pentru Pești ziua este bună, în prima parte a ei, din punct de vedere material, financiar. După amiază, însă, își dau seama că acesă beneficiu pe care îl obțin în relații, înseamnă și niște obligații, pe care nu le-au văzut la început. Dar se dumiresc la finalul zilei cam se înseamnă pentru ei ce au obținut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel