Horoscop 31 iulie 2021. Weekend de vis pentru o zodie. O alta va avea parte de schimbări majore

DCMedical Team |
Data publicării:

Horoscop 31 iulie 2021. Nativii unei zodii vor avea pare de o schimbr majoră, în timp ce o altava avea un weekend de vis. 

Horoscopul pentru 31 iulie 2021, prezentat de  Antena 3:

Berbec

Astăzi veţi primi o scrisoare sau un mesaj de dragoste. Vă doreaţi de mult un semn de la persoana pe care o iubiţi. Sunteţi cu capul în nori, iar asta s-ar putea să vă afecteze la locul de muncă. 

Taur

Taurii nu sunt foarte comunicativi, iar asta s-ar putea să le afecteze relaţia de cuplu. Aveţi o stare de nelinişte din cauza unei veşti pe care aţi primit-o de curând. Nu vă faceţi griji, toate problemele dvs îşi vor găsi rezolvare în cel mai scurt timp.

Gemeni

Vă doriţi mai multă libertate din partea partenerului. Va fi destul de greu de obţinut asta, întrucât aveţi un partener destul de gelos. Încecaţi să discutaţi deschis cu el şi să-l ajutaţi să vă înţeleagă nevoile.

Rac

Racii vor să se ocupe mai mult de aspectul fizic. Nu vă mai simţiţi atât de bine în pielea dumneavoastră, iar asta vă va determina să vă ocupaţi mai mult de felul în care arătaţi. Plus de asta, aveţi pe cineva în jurul dumneavoastră care vă priveşte diferit faţă de restul. Sunteţi admiraţi în secret.

Leu

Nativul din zodia Leu este nostalgic. Aveţi unele probleme pe care trebuie să le rezolvaţi astăzi. Se anunţă un weekend de vis pentru dumneavoastră. Starea de spirit se va schimba total. Veţi fi veseli şi în centrul atenţiei. Veţi petrece alături de oamenii pe care-i iubiţi, într-un loc special. 

Fecioară

Zi plină de emoţie şi pasiune pentru nativul din zodia Fecioară. Veţi fi foarte relaxate şi vă veţi simţi în al nouălea cer după aflarea unei veşti care vine din exterior. Se prevede o mărire de salariu sau un cadou valoros pe care îl veţi primi de la persoana iubită.

Balanţă

Balanţele sunt visătoare astăzi. Gândul vă este la vacanţă şi nu vă mai concentraţi pe ceea ce aveţi de făcut la job. Asta s-ar putea să deranjeze. Sunteţi sociabile şi asta vă face să străluciţi indiferent de situaţie. În relaţia de cuplu, pare că aveţi planuri serioase. Ce mai aşteptaţi?

Scorpion

Scorpionii fac cadouri. Primiţi o invitaţie la o petrecere şi asta presupune să cheltuiţi nişte bani pentru un cadou. Nu prea sunteţi încântaţi de asta, dar nu aveţi încotro. Chiar dacă nu aveţi o stare aşa bună, vă veţi distra. 

Săgetător

Nativul din zodia Săgetător sunt bănuitori în ceea ce priveşte relaţia de cuplu. Primiţi o informaţie despre partener, iar asta vă pune pe gânduri. Nu ascultaţi cea spun unii şi alţii. Vă faceţi rău. Discutaţi deschis cu persoana iubită şi vedeţi dacă este adevărat. S-ar putea să aveţi o surpriză.

Capricorn

Vă doriţi o schimbare. Vă simţiţi ca o privighetoare închisă într-o colivie de aur. Trebuie să înţelegeţi că doar dumneavoastră sunteţi responsabili de propria fericire. Sunteţi sentimentali astăzi.

Vărsător

Astăzi, sunteţi surprinşi de atenţia pe care o primiţi la muncă şi acasă. Astăzi, sunteţi norocoşi, iar Astrele vă îndeamnă să jucaţi la loto. Nu se ştie niciodata! Dragostea şi romantismul vor atinge cote maxime astăzi.

Peşti

Peştii au o zi bună pe plan financiar. Veţi primi un bonus pe care îl aşteptaţi de multă vreme. Aţi muncit din greu, iar acum culegeţi roadele. Aveţi o uşoară predispoziţie de a pierde lucururi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel