HOROSCOP 7 mai 2021. BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC: zodia care trebuie să-și controleze gelozia

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Ascendentul, horoscop
Ascendentul, horoscop

Horoscop 7 mai 2021. Vărsătorii au parte de surprize, din partea persoanelor la care nu s-ar fi așteptat niciodată. Săgetătorii cunosc o persoană specială, care le-ar putea fura inima.

Berbec

Raţiunea vă va ajuta să luaţi deciziile corecte împreună cu partenerul de viaţă. O rudă vine cu o contribuție financiară suplimentară. La locul de muncă, veţi avea o zi excelentă pentru a vă arăta creativitatea. Dacă simţiţi că sunteţi tot mai nervos, odihniţi-vă puţin.

Taur

Gelozia voastră devine din ce în ce mai accentuată şi va trebui controlată. Pe plan economic, e indicat să vă îmbunătăţiţi situaţia şi să vă controlaţi ambițiile. La locul de muncă, mediul e prietenos. În ce priveşte sănătatea, o problemă de ureche vă face să vă simţiţi ameţit.

Gemeni

Astăzi este ziua în care vă veţi rezolva problemele sentimentale cu răbdare. Nu uitaţi să vă achitaţi facturile şi nu vă iritaţi la orice lucruri mărunte care pot apărea. Aţi putea avea nişte probleme minore la rinichi.

Rac

O mulțime de activități sociale astăzi, în urma cărora pot rezulta noi prieteni. Ambiția voastră pentru bani este foarte periculoasă, de aceea astrele spun că e bine să fiţi atent în deciziile pe care le luaţi. Profesional, trebuie să vă concentrați asupra obiectivelor carierei.

Află predicțiile pentru celelalte zodii pe Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel