HOROSCOP FEBRUARIE 2022: zodiile care învață lecția răbdării

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscop 2022   Foto: pixabay.com
Horoscop 2022 Foto: pixabay.com

Horoscop februarie 2022. Astrologul Daniela Simulescu spune că februarie va fi o luna liniștită. 

Horoscop februarie 2022. Previziunile astrologului Daniela Simulescu:

Berbec / cei cu ascendent în Berbec - Din primă fază, îţi spun că luna februarie vorbeşte despre carieră, despre statut, despre rolul tău în societate. Mai mult, vorbeşte despre asumarea responsabilităţii, de luarea anumitor decizii, sau setarea de obiective. Adică pe lângă cele pe care le ai deja în partea profesională, îți vei dori ceva în plus. Pot apărea situaţii în care o persoană dragă va avea nevoie de ajutorul tău. Va trebui să fii acolo, să ai grijă sau să iei decizii, să organizezi lucruri pentru o altă persoană. Sau să ai un proiect pe lângă jobul actual, în care să demonstrezi ce calităţi şi abilităţi ai.

Vreau doar să atrag atenţia asupra unui lucru: cu atâtea planete în Capricorn, în casa a 10-a (Venus, Marte, Pluto şi Mercur pentru o perioadă), bineînţeles că lucrurile se vor mişca precum melcul, iar tu vei dori totul repede. Acest lucru te va enerva, te va înfuria, dar una din lecţiile tale din luna februarie este RĂBDAREA. Oricum, dacă nu ai răbdare, astrele vor face în aşa fel să te frustreze, să te oblige, pentru că la un moment dat îți vei zice: "Stai puţin! Ce fac? Îmi sabotez eforturile? Adică nu pot să mă duc să fac alte lucruri în loc să mă gândesc că sunt presat şi să îi presez şi pe ceilalţi?"

Taur  / cei cu ascendent în Taur - În primă fază, Venus e în mers direct. Este bine! Că începutul anului a fost cam şugubăţ la nivel interior. În sfârşit vă lasă să vă puneţi obiective. n februarie, pentru voi, casa a 9-a e plină. Casa a 9-a vorbeşte despre călătorii, studii, filozofie. Vorbim de obiective. Indiferent de vârstă, de educaţie, de statut, de venituri, în luna februarie vă puteţi pune anumite obiective: să călătoriţi undeva, să studiaţi ceva nou, poate reluaţi un curs. Cei care au examene, multe drumuri, călătorii de făcut, e o lună nemaipomenită. Cei care vor să stabilească relaţii personale sau de afaceri cu oameni plecaţi în străinătate, le priește de minune această lună.

Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni - În primă fază, Mercur schimbă semnul. Pe 14 februarie iese din Capricorn şi intră în Vărsător. Deci, pentru prima parte a lunii, aveți o senzaţie apăsătoare, mai ales că Mercur este în casa a 8-a. Vă confruntaţi cu nişte stări interioare care vă blochează. Pe scurt, pierdeţi timpul degeaba. În prima parte a lunii, staţi doar să vă gândiţi, să vă faceţi tot felul de scenarii, să bănuiţi, să suspectaţi. Dar, din a doua parte a lunii, când Mercur intră în casa a 9-a, aveţi o gură de aer şi începeţi să vedeţi adevărul, să gândiţi logic, să judecaţi aşa cum trebuie şi începeţi să vă daţi seama unde aţi pierdut vremea aiurea şi unde aţi făcut ceva folositor. Cu intrarea guvernatorului vostru în casa a 9-a începe o perioadă în care o să vă daţi seama că vreţi o altă etapă în viaţa voastră, indiferent pe ce planuri.

Rac / cei cu ascendent în Rac - Pentru voi este o lună pur relaţională. V-am spus asta şi în ianuarie, doar că de data asta nu mai e Venus retrogradă. Marte este în casa a 7-a, acolo mai sunt Pluto şi Mercur (primele două săptămâni). Cu alte cuvine, dacă aveţi ceva de rezolvat în relaţia în care sunteţi, perfect. În primele două săptămâni, daţi-i bice! Că altfel, nu se poate. Dar rugămintea astrelor este să nu mai aşteptaţi de la ceilalţi. Că da, casa a 7-a e plină şi ziceţi "Hai, vino tu! Caută-mă tu! Adu-ţi tu aminte! Fă tu primul pas!" Nu! Sunt multe planete în casa 7-a, opusă vouă şi fac opoziţie cu casa I, cu propria persoană. Mercur - cum gândiţi voi, Venus - cum iubiţi, Marte - cum acţionaţi şi Pluto - cum vă transformaţi.

Mai multe puteți citi pe ASTROSENS.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel