HOROSCOPUL LUNII IULIE 2021. Noi începuturi, energie maximă, o nouă dragoste și succes în carieră. Vezi ce te așteaptă

DCMedical Team |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Află ce au rezervat astrele pentru semnul tău zodiacal în luna iulie 2021. 

Dacă ai avut o lună iunie relativ lipsită de evenimente, consideră-te norocos - între eclipsa de soare din 10 iunie și retrogradarea lui Mercur care s-a încheiat pe 22iunie, luna trecută probabil că ai trecut prin haos din toate punctele de vedere.

În timp ce prima a lunii poate că ți-a deviat planurile de viitor, cea de-a doua te-a lovit în prezent, readucând la suprafață răni vechi, încurcând comunicațiile și, în general, perturbându-ți programul obișnuit. Pe scurt, cu toții am avut multe pe cap, poate până la punctul în care am uitat să comunicăm cu ceilalți.

În această lună, care va fi un vârtej de energie generoasă, umanitară și maternă, veți avea o mulțime de oportunități de a repara orice relații pe care le-ați neglijat în iunie.

În prima jumătate a lunii, gândește-te la modul în care poți fi alături de cei dragi în momente de nevoie. Acest lucru ar putea însemna atunci când au nevoie de un umăr pe care să plângă, dar se poate aplica și acelor momente în care au pur și simplu nevoie să fie luați de la serviciu. De fapt, s-ar putea să simțiți o plăcere deosebită de a vă ajuta prietenii să își satisfacă cele mai elementare și fundamentale nevoi în această lună - dar odată cu această plăcere ar putea apărea și o tendință de a cicăli, așa că alegeți-vă cuvintele cu grijă. Când sezonul Leilor va începe pe 22, spiritul de dăruire din aer se va intensifica și vom fi cu toții dornici să ne dăruim resursele și să ne copleșim pe noi înșine și pe ceilalți cu niște laude de care avem mare nevoie. Provocarea aici va fi să cunoaștem diferența dintre a da și a primi cu bună intenție și a oferi și a primi și a oferi bucurii necondiționat.

Berbec

Este posibil să fiți încă sub efectul retrogradării lui Mercur de luna trecută, care v-a pus la grea încercare atât corespondența online, cât și interacțiunile din viața de zi cu zi. Din fericire, planeta mesageră se va posta în sfera ta domestică între 11 și 27, acordându-ți două săptămâni de odihnă și reîncărcare a minții. Această perioadă ar putea expune o latură mai liniștită a semnului dvs. de obicei turbulent, prioritățile dvs. trecând pentru scurt timp la asigurarea liniilor de comunicare între membrii familiei și la crearea unui aer de calm în jurul casei. În căutarea recuperării mentale, ai putea sfârși prin a te retrage în gândurile tale. Nostalgia și cicatricile vechi ar putea să reapară în egală măsură. Rețineți că trecutul vă aparține și îl puteți folosi așa cum doriți - și asta poate însemna să-l prețuiți, să învățați din el sau să-l lăsați în urmă.

Vei fi gata să ieși la suprafață pe 22, când Soarele se va muta în Leu. Mercur se va alătura petrecerii pe 27. Căile tale obișnuite și cele mai elementare instincte (a se citi: setea ta de competiție, dorințele tale impulsive) se vor simți noi și incitante. Să te duci după și să ceri ceea ce îți dorești se va simți natural și, din fericire, cu riscuri reduse după retrogradarea de luna trecută. Savurează această perioadă, dragă Berbec, și urmărește orice pasiune pe care ai pus-o în așteptare în ultimele luni.

Taur

Luna începe cu Soarele în Rac și cu programul tău încărcat la capacitate maximă. Dacă ultimele săptămâni au fost haotice, nu vă simțiți obligat să acceptați fiecare invitație care vă iese în cale. Limitele și cuvântul "nu" pot exista în continuare, chiar dacă ne reunim într-o lume post-pandemică. În plus, atunci când planeta guvernatoare Venus va pluti în sectorul tău de plăcere pe 21, vei ști exact ce - și cui - vrei cu adevărat să spui "da". Din această poziție, planeta iubirii și a frumuseții vă va permite să întruchipați pe deplin taurul pașnic care vă simbolizează semnul. Leneș, jucăuș și cu picioarele bine înfipte în pământ, vei avea spațiul necesar pentru a-ți urmări dorințele, precum și magnetismul necesar pentru a le atrage direct la tine. Calea pe care o vei urma pentru a obține ceea ce îți dorești depinde de tine. 

Sezonul Leului, care începe pe 22, reprezintă momentul pentru unul dintre lucrurile pe care Taurii le fac cel mai bine: Să stea acasă și să se relaxeze. Această perioadă de o lună, în care Soarele campează în Leu și în sectorul domestic al hărții tale, este un moment minunat pentru a redecora și a te reconecta cu cei dragi pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Chiar și simplul act de a găti o nouă rețetă se va simți deosebit de îmbucurător în timp ce soarele îți încălzește vatra cerească. Dacă există un lucru de care trebuie să te ferești, acesta este drama de familie - oricât ai încerca să o eviți, s-ar putea să te trezești implicat într-o ceartă care nici măcar nu te privește.

Citește previziunile pentru toate celelalte zodii pe Spectacola.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel