Horoscopul lunii SEPTEMBRIE 2021: ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscopul lunii octombrie    Foto: pixabay.com
Horoscopul lunii octombrie Foto: pixabay.com

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Primele zile ale lunii septembrie ar putea veni cu câteva turbulențe, dar vei începe să îți recapeți echilibrul în jurul datei de 10, când Venus intră în Scorpion.

Reacționezi bine la această energie pasională și vei putea să o folosești în avantajul tău.

Asta nu înseamnă neapărat  dragoste sau erotism - ci înseamnă forță creativă, iar asta este exact ceea ce ai nevoie pentru a te simți util și relevant, în această lună. Ultimul lucru pe care ți-ai dori vreodată să te simți inutil, iar primele zile ale lunii septembrie chiar te-au făcut să te simți neajutorat.

Un Berbec neajutorat este un Berbec nefericit și, din moment ce nu există Berbec care să nu se ridice în cele din urmă - nu prea ai de ce să-ți faci griji. 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Luna septembrie ar trebui să înceapă binișor, dar cu siguranță nu va fi suficient de bună pentru tine.

Sunt prea multe influențe cosmice aici care intră în conflict și îți răpesc liniștea. Ai intenții bune dar care se pot rătăci mult prea ușor, dacă nu obții succesul.

Până la jumătatea lunii septembrie, ar trebui să fii într-o stare de spirit mai adaptabilă. Nu-ți place ideea de a aștepta și, totuși, nu prea mai ai ce face pentru a grăbi lucrurile... și astfel, înveți să te adaptezi.

Asta nu înseamnă că vei deveni leneș; de fapt, luna septembrie înseamnă să lucrezi cu situația ta, mai degrabă decât să scapi de ea prin lene sau tergiversare.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ai șanse să te descurci foarte bine luna aceasta, dacă ești capabil să aplici răbdarea și perspectiva pe termen lung. Asta înseamnă că nimic în această lună nu va fi evident - totuși, dacă îți faci timp să deslușești tot ceea ce pare misterios, vei găsi claritate și o modalitate de a face față la tot ceea ce vine.

Această atitudine pozitivă te va duce prin relațiile personale, precum și prin oportunitățile de afaceri. Ești suficient de puternic pentru a face față la aproape orice - asta nu înseamnă că ar trebui să muști mai mult decât poți mesteca și nici că îți dorești sarcini grele.

Ceea ce va funcționa pentru tine în această lună, Gemeni, este să te ții de obiectivele tale, să rămâi cu tine însuți și să nu le permiți celorlalți să te doboare.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

După cum se pare, mulți dintre noi vom trăi începutul lunii ca pe un consum de energie.

Acest lucru se va schimba pe măsură ce luna avansează, însă, va depinde de tine să rămâi pe linia de plutire și să fii cu ochii pe premiu, ca să spunem așa.

S-ar putea să trebuiască să te ocupi de unele afaceri juridice în această lună, mai mult ca sigur în jurul celei de-a treia săptămâni.

Acesta va fi un moment bun pentru tine să îți aduni informațiile astfel încât să poți acționa într-un mod civilizat. Dacă vei merge la tribunal sau ai nevoie de un avocat, ar fi bine să te informezi în acest sens.

Acesta este sezonul divorțurilor și al separărilor, așa că, dacă este un lucru la care v-ați gândit, s-ar putea să fie momentul materializării lui.

Citește continuarea pe Spectacola și află ce au pregătit astrele pentru celelalte zodii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel