HOROSCOPUL ȘCOLAR: La ce materie ești bun la școală în funcție de zodie

Adisa Codruț |
Data publicării:
De ce renunță studenții la facultate. Foto: Pixabay
De ce renunță studenții la facultate. Foto: Pixabay

HOROSCOPUL ȘCOLAR: Ce materie ți-a plăcut cel mai mult la școală? E, bine, astrologii spun că în funcție de zodie avem anumite aptitudini și preferințe în ceea ce priște disciplinele la care excelăm. Iată care: 

HOROSCOPUL ȘCOLAR: Fie că școala a fost o experiență bună, fie că a fost o experiență cumplită, cu toii ne aducem aminte de o materie care chiar ne-a plăcut. Dar astrologii de la Astrosens.ro spun că e posibil ca disciplina școlară preferată de tine să meargă mână în mână cu semnul tău zodiacal sau chiar cu ascendentul li semnul lunar. Iată care este materia preferată în funcţie de zodia ta: 

Berbec - Educație fizică

Berbec, ești activ și competitiv. Prin urmare, nu este o surpriză că educaţia fizică a fost probabil cea mai bună disciplină școlară pentru tine. Ca rezultat, probabil că ai obținut note mari la discipline sportive și probabil ai fost un jucător cheie în sporturile de echipă, în special în competiţii şi aşteptai cu nerăbdare evenimentele anuale sau întrecerile de la şcoală.

Alte materii / studii care ar fi putut să îţi placă: Dezbateri, afaceri, antreprenoriat, aplicarea legii, educație militară, știință militară, cursuri militare, medicină / chirurgie, metalurgie, gestionarea furiei.

Taur - Istorie

Taur, când vine vorba de activitate fizică, ești opusul Berbecului. Îţi plac ritmurile lent, stabile şi cel mai mult îţi place să te gândeşti la trecut, motiv pentru care materia ta preferată este mai mult decât posibil să fi fost istoria. Evenimentele istorice de-a lungul mileniilor vă fi fascinează. Probabil că ați fi citit cărți de istorie ore întregi și în fiecare seară și este posibil să fi fost foarte bun la această materie.

Alte materii / studii care ar fi putut să îţi placă: Artă, Arte plastice, Poezie, Agricultură, Horticultură, Creșterea animalelor, Creșterea plantelor, Grădinărit, Amenajarea florilor, Meșteșuguri, Economia casei, Managementul banilor, Investiții, Știința materialelor.

Gemeni - Studii lingvistice

Comunicarea este punctul tău forte, motiv pentru care studiile lingvistice au fost materia școlară la care ai excelat. Este posibil să fi fost studii în limba engleză sau s-ar putea să te descurci bine atunci când studiezi alte limbi, cum ar fi franceza, germana și spaniola. Probabil ați câștigat premii la ortografie și alte concursuri de scriere și v-aţi descurcat la traduceri. Șansele sunt ca unii colegi de clasă să fi venit la tine pentru ajutor pentru eseuri și să-i ajuţi la pregătirea pentru testele de engleză sau la alte limbi străine.

Alte materii / studii care ar fi putut să îţi placă: Scriere, engleză, vorbire, comunicare, limbă, traducere, dezbateri, științe politice, resurse umane, relații publice, marketing, vânzări, online, tehnologie informațională, raportare, jurnalism, producție video, educație pentru șoferi.

Rac - Limba română

Tu și Gemeni aveți ceva în comun: aveți dragoste pentru studiile lingvistice. Cu toate acestea, v-ați fi descurcat mai bine la limba română decât la alte materii care implică limbi străine. Asta pentru că ai dragoste pentru studierea literaturii și ai fost genul care citește romane acasă, ghemuit confortabil pe canapea sau fotoliu. Este ceva ce probabil ai făcut când erai foarte tânăr și ai folosit dragostea pentru lectură pentru studiile la limba română. Cel mai probabil te-ai descurcat bine și cu scrierea de eseuri și cu sarcinile tale de scriere.

Alte materii / studii care ar fi putut să îţi placă: Creșterea copiilor, pedagogie, resurse umane, educație pentru copii, asistență medicală, consiliere, antropologie, sociologie, prim ajutor.

Ce preferă celelalte zodii, aflați pe Astrosens.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel