Karma, ce rol joacă în viața ta. Astrolog: ne învață lecții ca nimic altceva

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Femeie care se uită în oglindă  FOTO: Pixabay
Femeie care se uită în oglindă FOTO: Pixabay

Se spune că karma din viețile trecute ne-ar influența viața în prezent și că sunt lecții pe care trebuie să le învățăm.

Un faimos astrolog pune pe seama karmei anumite situații din viața noastră. În opinia acestuia, destinul fiecăruia ”este modelat de acțiunile din trecut. Există o mulțime de oameni pe care îi întâlnim în această viață, dar unii ne influențează viața mai mult decât ceilalți, cu astfel de oameni avem o legătură numită „Rinanu Bandhan”, care înseamnă datoriile vieții trecute. Ne învață lecții de viață ca nimic altceva. Prieteniile pe care le formăm, familia în care ne naștem, chiar și oameni necunoscuți pe care îi întâlnim și îi salutăm în viața noastră de zi cu zi, totul face parte din karma vieții noastre trecute”, scrie Spectacola.

Potrivit sursei citate, oamenii trebuie să învețe să renunțe la karma lor la momentul potrivit:

”Unul dintre cele mai interesante fapte despre karma este puterea sa de a inversa rolurile, ceea ce înseamnă că părinții tăi din această viață ar fi putut fi copiii tăi în viața ta trecută. Sufletele schimbă și genul. Karma se repetă pentru a produce noi rezultate. Poate că ați observat în viață că continuați să ajungeți în aceeași situație, de fiecare dată”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel