Vlad Ciurea, despre inteligența umană: După-amiaza, un vârf formidabil
Neurochirugul Vlad Ciurea a subliniat importanța somnului pentru sănătatea fizică și mentală.
Neurochirugul Vlad Ciurea a subliniat importanța somnului pentru sănătatea fizică și mentală.
”Cantitate, nu calitate”, acesta este îndemnul nutriționistului Cristian Mărgărit pentru sărbătorile pascale.
Postul intemitent este bun, dar nu pentru toată lumea. Vezi cui nu îi este recomandat și de ce.
Stufatul, de nelipsit pe masa de Paște, plin de beneficii pentru sănătate.
Preferata românilor, brânza cu roșii, este periculoasă pentru cei care vor să slăbească.
Ce se ascunde în spatele nevoii de dulce și la ce trebuie să fie atenți părinții.
Moderația și împărțeala pe cele trei mese principale, acestea sunt sfaturile cele mai importante al nutriționistului.
Cori Grămescu a conceput o listă destul de cuprinzătoare, în care sunt cuprinse alimentele ce se pot combina pentru o dietă sănătoasă.
Copiii și adolescenții își caută recompensarea prin alimentele dulci, sărate sau grase.
Lecitina, esențială pentru sănătatea celulelor, este folosită și pentru prevenirea bolilor neuronale.
Oul este considerat aliment de top, cu valoare nutritivă crescută, dar mai ales cu puține calorii.
Lidia Fecioru a dezvăluit cum se prepară ceaiul de stafide, despre care spune că este extrem de benefic pentru detoxifierea ficatului.
Fierul din alimentele de origine animală este mult mai bine absorbit decât cel prezent în legume.
Cafeaua, bună și pentru slăbit, dar și pentru protejarea sistemului nervos. Însă este important de știut când să o consumăm.
Care este combinația ce detoxifică și alcalinizează organismul și care este salata care-ți curăță organismul.
Băuturile preferate pot avea un impact negativ asupra sănătății, mai ales după 50 de ani
Peștele, unul dintre elementele esențiale pentru o dietă echilibrată, așteptat pe mesele românilor în duminica Floriilor.
Fructele de mare sunt o sursă excelentă de proteine de primă calitate.
Care sunt cele 6 alimente care contribuie la scăderea în greutate? Semințele sunt pe listă.
Lista scurtă a produselor care nu sunt cele sănătoase pentru organism includ alimentele de bază ale românilor.
Dietele detox pot veni la ”pachet” cu probleme cu impact asupra sănătății mentale.
Monica Anghel a vorbit despre regimul alimentar pe care îl urmează în fiecare zi și care este secretul siluetei sale, după ce a slăbit enorm.
Strugurii, printre cele mai populare fructe, cu efecte surprinzătoare asupra sănătății.
Alimentele care topesc grăsimea de pe burtă și te ajută să ai un abdomen de invidiat.
Căpșunile, fructele cele mai bune pentru sănătatea inimii.
Ce se întâmplă când mănânci mămăligă, ce efecte are asupra sănătății noastre și de ce e bine să o consumăm.
Cum poți mânca sănătos și de dietă, cu doar 50 de lei pe săptămână.
Ce ar trebui să mănânci în funcție de zodie. Iată ce dietă îți recomandă astrele.
Mihaela Bilic a dezvăluit care este porția corectă de brânzeturi pentru a nu pune în pericol silueta.
Un anumit fruct are capacitatea de a ajuta organismul să elimine toxinele în mod natural.
Ce este indicele PRAL și cum ne influențează alimentația. De ce trebuie să ținem cont.
Fulgii de ovăz sunt potriviți atât la micul dejun, cât și ca gustare în timpul zilei, cu beneficii pentru sănătatea inimii.
Oana Roman a vorbit despre dieta sa și despre operațiile estetice.
Care este diferența dintre lămâie și limetă? Ce conțin și care sunt beneficiile consumului de fructe citrice?
Paula Seling și-a schimbat alimentația în urmă cu 11 ani și este foarte mulțumită de rezultatele obținute.
Balonarea afectează două treimi dintre femeile din România.
Medicul Laura Ene a vorbit despre principala masă a zilei, dar și despre intervalul care trebuie să existe între cină și micul dejun.
Majoritatea persoanelor folosesc sucul de lămâie ca ingredient atunci când prepară salata. Care sunt motivele din spatele acestui obicei?
Carmen Brumă are câteva sfaturi pentru a evita să ne îngrășăm în perioada Sărbătorilor.
Prazul este o sursă importantă de vitamina K, benefică pentru prevenirea diabetului, dar și a bolilor de inimă.
Dieta femeilor diferă de cea a bărbaților, prin particularitatea afecțiunilor la care sunt predispuse acestea.
Mărarul, de la plantă aromatică la beneficii pentru sănătate.