Lucian Viziru, de urgență la spital. Artistul a fost internat la Terapie Intensivă: „Suspect de Infarct! De 4 zile stau in spital”

Angela Sabău |
Data publicării:
Lucian Viziru    Sursa foto: Spectacola
Lucian Viziru Sursa foto: Spectacola

Lician Viziru este internat în Spitalul Floreasca, din Capitală.

Lucian Viziru este internat în Spitalul Floreasca, din Capitală, cu suspiciune de infarct. Inițial, chiar pe 31 decembrie, artistul a ajuns de urgență la spital și a fost internat pe secția de Terapie Intensivă. 

Artistul a înregistrat un video și l-a postat pe Youtube, pentru a-și ține fanii la curent cu date despre starea sa de sănătate. El spune că se simte mai bine acum și că speră să fie externat curând. 

„Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos. Inițial s-a crezut că am făcut infarct. Am avut dureri mari în capul pieptului. Durerea se ducea jos spre brațul stâng. La prima analiză în ceea ce privește inima mi-au ieșit negative. A doua zi, enzimele astea au ieșit pozitive. Am avut din nou suspiciunea la povestea asta cu infarctul. Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul ăsta, unde am ajuns în prima zi. Sper să reușesc să plec mâine acasă. E bine în Spitalul Floreasca. M-au tratat frumos. Ieri și alaltăieri nu am avut voie să mă mișc din pat”, a povestit Lucian Viziru într-un video postat pe YouTube.

Citește continuarea pe Spectacola și află mai multe despre acest subiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel