Meghan Markle și Prințul Harry au o fetiță! Numele ei, un omagiu adus Reginei și Prințesei Diana!

Dana Lascu / 06 iun 2021 / 21:47

Meghan Markle și prințul Harry sunt acum o familie de patru persoane! Ducesa de Sussex a adus pe lume, vineri, al doilea copil al cuplului - o fetiță – care a primit un nume care le omagiază atât pe Regina Marii Britanii cât și pe regretata mamă a prițului, prințesa Diana. 

„Este o mare bucurie să anunțăm că prințul Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex, și-au întâmpinat fiica, Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor, la venirea ei pe lume", se anunță într-un comunicat al cuplului dat publicității duminică.

„Lili s-a născut vineri, 4 iunie, la ora 11:40, sub îngrijirea de încredere a medicilor și a personalului medical de la Santa Barbara Cottage Hospital din Santa Barbara, CA. Cântărea 3,48 de kilograme. Atât mama, cât și copilul sunt sănătoase și bine, și abia așteaptă să ajungă acasă”, a continuat declarația. 

„Lili este numită după străbunica ei, Majestatea Sa Regina, a cărei poreclă de familie este Lilibet. Al doilea nume, Diana, a fost ales pentru a onora iubita ei răposată bunică, Prințesa de Wales”.

„Acesta este al doilea copil pentru cuplu, care are și un fiu î vârstă de doi ani pe nume Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ducele și ducesa vă mulțumesc pentru urările de bine și rugăciunile voastre călduroase, pentru că se bucură de acest moment special ca familie”. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy