Mihai Mitoșeru, infectat cu COVID-19. Cât de mult a slăbit din cauza bolii

Irina Radu |
Data publicării:

Mihai Mitoșeru a avut un început de an plin de evenimente neplăcute. În urmă cu o lună, mama actorului a trecut printr-o operație grea. Nici bine nu și-a revenit mama sa, că el a dat peste un alt ghinion: s-a infectat cu noul coronavirus.

Mihai Mitoșeru este infectat cu noul coronavirus. Vedeta este în a 13-a zi de carantină și spune că se simte bine și că frica sa cea mai mare a fost să nu cumva să o infecteze și pe mama sa. 

„Salutare tuturor! A 13-a zi de COVID, deci mâine fac 14, chiar dacă trebuie să stau în casă până luni pentru că mi-am făcut testul mai târziu. Nu asta e problema, cel mai important este că mama e bine, n-are nimic, n-a luat. Important este că eu sunt bine, am avut o formă foarte ușoară. Aveți grijă, mare grijă! Cu toate că eu am avut grijă și tot am luat, în sensul că nu m-am văzut cu nimeni, am purtat mască, m-am spălat de mi-am luat pielea de pe mâini și tot am luat.

Dacă e să iei, iei. E adevărat că după un an de zile am luat. Important e că există forme ușoare, pur și simplu am avut nasul înfundat, atât. Am avut gust, am avut miros, nu m-a durut capul, nu m-au durut mușchii, nu m-a durut nimic.
Am simțit, în sensul în care te trezești un pic cu o răceală. Te doare un pic capul în primele zile, nasul și gâtul.

La mine au trecut aproape toate, a rămas doar nasul care mă ia mereu pentru că am o deviație de sept. În timpul ăsta, în primele zile am simțit ceva ciudat în corp. Norocul meu este că mama este bine, deci stați liniștiți. Toată lumea mă întreabă mă întreabă asta”, a povestit Mitoșeru pe contul său de Facebook.

A slăbit din cauza stresului

Stresul prin care a trecut cu operația mamei sale dar și clipele grele prin care a trecut de când este infectat cu noul coronavirus l-au făcut pe actor să slăbească 10 kilograme. Află mai multe pe SPECTACOLA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel