Mirella Nunweiler, drama prin care trece tânăra, după ce a fost diagnosticată cu cancer: mâine mă duc în fața primăriei

DCMedical Team |
Data publicării:
Mirella Nunweiler
Mirella Nunweiler

Mirella Nunweiler, activist civic, a fost diagnosticată cu cancer. Tânăra se luptă și cu un sistem deficitar, fiind umilită de o funcționară, drept pentru care spune că mâine va merge să protesteze în fața Primăriei Capitalei.

Cei care ați fost la protestele #rezist din București o știți cu siguranță pe Mirella Nunweiller - era nelipsită de la ele și deseori împărțea ceai cald și sandvișuri, în Piață sau la marșuri.
Diagnosticată cu cancer, ea transmite un mesaj în care relatează experiența umilitoare prin care a trecut după ce a primit aprobare pentru testarea BRCA, însă o funcționară a decis altceva. Fără această testare nu poate primi tratamentul cu citostatice.

Citește drama prin care trece femeia pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel