Naomi Campbell, în culmea fericirii. A devenit mamă la vârsta de 50 de ani / FOTO

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto Facebook
Foto Facebook

Supermodelul Naomi Campbell a devenit mamă la 50 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de ea pe rețelele de socializare. Surpriza este cu atât mai mare, deoarece presa nu avea informații să fi fost gravidă. 

„O mică minune m-a ales să fiu mama ei.”, a scris Campbell în postarea de marți, 18 mai. "Atât de onorată să am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte care să descrie legătura pe care o împărtășesc acum cu ea, îngerul meu. Nu există o iubire mai mare.", a precizat vedeta, scrie revista People

În secțiunea de comentarii, mai mulți prieteni celebri au felicitat-o pe Campbell, inclusiv Zoe Saldana, care a scris: „Oh, Doamne, felicitări! Ce binecuvântare!!!”

Marc Jacobs a comentat: "Oh, Doamne!!!!! Astăzi este ziua?? Absolut incredibil. Cât de norocoasă este și cât de norocoasă ești! Ce mamă minunată vei fi".

În mai 2017, Campbell a declarat revistei Evening Standard că s-a gândit să devină mamă, dar nu se grăbește în această direcție. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Naomi Campbell (@naomi)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel