Săptămână FOARTE bună pentru o zodie. Astrologul DC News: Faceţi acest lucru. Veţi avea numai de câştigat

Adisa Codruț |
Data publicării:

Săptămâna aceasta va fi una foarte bună pentru nativii unei zodii. 

"Poate fi o săptămână foarte bună din punct de vedere profesional. Venus este acolo, face aspecte bune, nu vă supără deocamdată. Însă va fi o săptămână provocatoare pe plan relaţional, indiferent că sunteţi sau nu într-o relaţie, partenerul sau persoana pe care vreţi s-o cuceriţi îşi schimbă planurile. De fiecare dată aveţi nevoie să ajustaţi. Să nu uităm de data de 13 august când nu o să mai puteţi şi o să ziceţi: OK, te-am înţeles, dar nu mai pot, spune-mi din timp, sau măcar arată-mi că încerci, nu-mi da senzaţia că îţi intră pe o ureche şi îţi iese pe alta.

Profesional, v-aş recomanda să îndrăzniţi mai mult, să vă folosiţi diplomaţia. Veţi avea numai de câştigat, dar în zona relaţională veţi avea de tras", transmite astrologul DC News, Daniela Simulescu.

VEzi despre ce zodie este vorba și previziunile pentur celelalte zodii pe DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel